Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au talent, invitat în studioul de știri al Pro Tv. „A fost destinul meu pe scenă”

Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au talent, invitat în studioul de știri al Pro Tv. „A fost destinul meu pe scenă”

La numai 7 ani, Rareș Prisacariu, un băiețel care recită poezii din Botoșani, a fost declarat vineri seară câștigătorul marei finale Românii au talent - sezonul 13.

Invitat la știrile PRO TV de dimineață, Rareș Prisacariu i-a cucerit pe cei doi prezentatori, Roxana Hulpe și Cosmin Stan. Micuțul a mulțumit tuturor telespectatorilor pentru faptul că l-au susținut și l-au votat și a mărturisit că azi-noapte, după ce a câștigat trofeul Românii au talent, a adormit pe la ora 3.

„A fost destinul meu pe scenă. Foarte frumoasă a fost finala”, a mărturisit el.

Întrebat de când se pregătește, acest a răspuns prompt: „M-am pregătit de 7 ani și 7 luni”, referindu-se la vârsta lui actuală.

Rareș Prisacariu a ținut să precizeze că a legat prietenii cu ceilalți concurenți de la Românii au talent - sezonul 13, ba chiar că  a aruncat în culise cu avioane de hârtie. Copilul minune s-a referit la numărul lui Marco Cristoferi, care implica avioane de hârtie.

„Îi doresc lui Marco însănătoșire grabnică”, a precizat copilul.

Rareș dezvăluie că toți colegii lui de la școală sunt mândri de el.

„De fiecare dată când am venit la școală, după ce am fost pe scena Românii au talent, m-au îmbrățișat și m-au felicitat și mi-au dat surprize”, a completat Rareș.

Întrebat care este secretul lui, Rareș Prisacariu a spus: „Cred că am lăsat o impresie destul de bună”.

Prezentatorii Știrilor PRO TV Roxana Hulpe și Cosmin Stan au încercat să afle ce face în situația în care uită versurile. Răspunsul lui Rareș a fost prompt: „Nu s-a întâmplat niciodată să uit”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Proroc Isaia; Sfântul Mucenic Hristofor

astăzi, 06:48
13

Sfântul Proroc Isaia a fost cel dintâi dintre marii Proroci ai Vechiului Testament. El a trăit pe vremea regilor Ahaz (735-715 î.Hr.) şi Ezechia (715-687 î.Hr.), cu mai mult ...

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

Miercuri, 8 Mai 2024
131

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

Miercuri, 8 Mai 2024
137

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...