Pompierul Iulian Rotariu va participa la ultra-maratonul „The Ultra Asia Race''

Pompierul Iulian Rotariu va participa la ultra-maratonul „The Ultra Asia Race''

Pompierul Iulian Rotariu de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă din Botoşani va participa, în perioada 9-12 martie, la ultra-maratonul „The Ultra Asia Race", care se va desfăşura în Vietnam.

Acesta va alerga, alături de alţi 19 ultra-maratonişti din lume, pe o distanţă de 160 de kilometri, care include atât jungla vietnameză, cât şi zone montane ale acestei ţări.

„Îmi doresc să reuşesc să termin curs şi să lupt pentru cauza copiilor cu autism. Nu îmi propun niciun obiectiv, pentru că nu ştiu ce va fi la faţa locului, pentru că nu depinde totul de mine", a declarat, pentru Agerpres, subofiţerul de pompieri.

„The Ultra Asia Race", competiţie organizată de „Canal Aventure", se va desfăşura pe parcursul a patru etape.

Iulian Rotariu a câştigat, în luna noiembrie a anului trecut, ultra-maratonul Ultra Africa Race, desfăşurat în Mozambic, după ce a alergat 200 de kilometri în cinci zile.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
45

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
45

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
300

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...