Polițista din Botoșani care a adoptat doi copii. Primul Crăciun adevărat pentru Ianis și Narcis! (Foto, Video)

Ana Maria era mama a doi copii, însă a dorit să își mărească familia și să aducă un dram de speranță în inima lui Ianis și a lui Narcis.

Polițista din Botoșani care a adoptat doi copii. Primul Crăciun adevărat pentru Ianis și Narcis! (Foto, Video)

Ana Maria, din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, a oferit tuturor o lecție de bunătate și de iubire necondiționată, adoptând, chiar în preajma sărbătorilor, doi copii de aceeași vârstă cu copiii săi.

În urmă cu puțin timp, Ana Maria, polițistă și mamă a doi copii, și-a mărit familia cu încă două suflete, Ianis și Narcis, iar acesta este primul Crăciun în care cei doi au parte de sărbători, în adevăratul sens al cuvântului, alături de o familie adevărată.

Zilele acestea, cei patru copii ai săi au avut parte de o activitate în care au putut să experimenteze bucuria de a dărui. Cu sprijinul polițiștilor, l-au dus pe Moș Crăciun la elevii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Andrei Popovici Bâznoșanu”, din comuna Lunca, care i-au întâmpinat cu colinde și urături.

La finalul spectacolului pregătit de elevi, cu toții au trăit bucuria de a dărui și de a aduce zâmbete pe chipurile celorlalți.

”Mulțumim colegei noastre pentru exemplul de bunătate pe care ni l-a oferit!”, este mesajul transmis Anei Maria de către colegii ei din cadrul IPJ Botoșani.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
18

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
69

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...

„Arta, expresia sufletului”, expoziție a Liceului de Artă „Ştefan Luchian”, la Muzeul de Etnografie Botoşani (Foto)

astăzi, 19:10
26

Artele vizuale (pictura, sculptura, gravura şi desenul) devin un instrument important de acordare a propriului eu creator la pulsul lumii contemporane, o descoperire a firescului ascuns în cuvi...