O botoșăneancă, noua senzație a showbizului românesc: ”Nu-mi vine să cred că se întâmplă!”

Tânăra din Botoșani s-a prezentat la casting pentru un rol, dar a ajuns să joace alt personaj.

“Groapa”, noul serial de la Pro TV, aduce în lumina reflectoarelor și tineri actori, cum este Antonia Scutaru, mezina producției, care în luna iunie a devenit actriță cu diplomă.

În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, ea a mărturisit că a fost redistribuită și că o interpretează pe Iolanda, fiica Manuelei Vlahu interpretată de Monica Bîrlădeanu. În plus, cele două actrițe sunt moldovence, Monica este de la Iași, iar Antonia de la Botoșani.
 



Antonia Scutaru a renunțat la Botoșani
pentru Capitală, unde a venit la facultate, pentru a-și împlini visul. Tânără ne-a spus că pe perioada studiilor a avut parte de sprijinul  financiar al fratelui ei, Sebastian, urmând ca din iulie să se descurce singură. Momentan, actrița se bucură de faptul că face parte dintr-un proiect de anvergură, serialul Groapa, care începe din toamnă la Pro TV.

-Ești mezina din echipa serialului Groapa?

-Da, sunt cea mai mică și din serial și din familia Vlahu.

-Simți că ești protejată, că te ajută toată lumea? Primești indicații sau ceri sfaturi?

-Da, toată lumea are grijă de mine pe platou: nu alerga, să nu te împiedici! Sunt foarte drăguți.

-Ce fel de personaj interpretezi?

-Eu țin cu ea, indiferent de cum e ea, îmi place de ea foarte tare. Iolanda este o tipă foarte puternică, foarte vulcanică să zic așa, e o specială. Țin cu ea, eu zic că e bună.

-În serial Monica Bîrlădeanu este mama ta. Cum este să lucrezi cu Monica?

-Deocamdată nu am lucrat încă împreună, dar presupun că va fi foarte tare. Noi deja ne conectăm la nivel astral, ne-am îmbrăcat la fel și nici măcar nu ne-am vorbit. Ne-am îmbrăcat mamă – fiică, suntem amândouă în roz cu blugi. O strig deja “mama” ca să aibă urechea formată, să-mi răspundă când o strig. Mă știe deja, mă cunoaște, gata! Eu sunt unica ei fiică în serial.

-Care sunt provocările rolului până acum?

-E o fată care știe ce vrea, are niște scopuri prestabilite, face orice să-ți țintească targetul, este mai tupeistă, mai cu vorbele la ea. Dar nu pot să zic că mi-a creat un disconfort asta, pentru că e o parte din mine și asta.

-Deci ai puncte comune cu personajul Iolanda.

-Foarte multe puncte comune. Iolanda e o parte din mine. Face niște lucruri pe care eu nu le-aș face, dar Iolanda le face și le face pentru că are și de ce să le facă, publicul telespectator care va vedea serialul va înțelege de ce face Iolanda niște lucruri și ce o determină să acționeze într-un anumit fel.



-Cum ai ajuns în distribuția serialului?

-Am dat casting pentru un alt rol și am sfârșit jucând Iolanda care este mai spirit animal, îmi place foarte tare. Am fost foarte mulți oameni la casting, nu mă așteptam. A fost o bucurie pentru mine, nu-mi venea să cred. Eram pe platourile de filmare în continuare, nu înțelegeam ce mi se întâmplă, sunt acum, aici, în continuare nu-mi vine să cred că se întâmplă. Cred că o să mă acomodez cu asta abia când o să văd episoadele.

-Fiind la început de carieră, reușești să te întreții singură sau te mai ajută financiar părinții?

-Fratele meu Sebastian a fost cel care m-a ajutat toată facultatea, dar acum este ultima lună din facultate și urmează de luna viitoare să mă întrețin singură. Vom vedea ce peripeții voi trăi atunci, pentru că deocamdată nu am trăit singură asta.

-Ai aptitudini culinare? Te descurci cu treburile astea gospodărești?

-Știu, evident, sunt moldoveancă, pot să fac de la sarmale la toate astea, dar nu am timp și mă bucură, pentru că îmi dau comenzi de mâncare. Știu să fac mâncare.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

astăzi, 20:20

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

astăzi, 19:40

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

astăzi, 19:03

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...