Mircea Radu, vacanță de vis în Grecia cu soția botoșăneancă: „Doamna și Vagabondul”

Mircea Radu și Raluca trăiesc o frumoasă și discretă poveste de dragoste. De câțiva ani, ei au lăsat zgomotul Capitalei și s-au mutat în liniștea unui orășel din zona Moldovei.

Mircea Radu și soția sa, Raluca, au fost recent în vacanță în Grecia, împreună cu cei doi copii, fostul prezentator făcând haz de necaz de imaginea postată pe rețelele de socializare. „Doamna și Vagabondul”, a scris Mircea la descrierea pozei.

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu zece ani, în localitatea natală a soției din județul Botoșani. Dincolo de celebritatea câștigată în urmă cu mulți ani, Mircea Radu trăiește o viață liniștită acum alături de Raluca, în Piatra Neamț. Chiar dacă a renunțat la televiziune, Mircea Radu este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde obișnuiește să posteze destul de des și să își țină fanii la curent cu ceea ce face.


Cu ce se ocupă soția lui Mircea Radu

Cei doi și-au unit destinele în anul 2013. Cununia civilă a avut loc în comuna Ștefănești din Botoșani. Evenimentul a avut loc în sufrageria socrilor mici. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, un băiat și o fetiță. Soția lui Mircea Radu se afișează foarte rar în public, la evenimente, alături de partenerul ei de viață.

Raluca este medic oncolog și este cu 20 de ani mai tânără decât partenerul ei. Soția lui Mircea Radu este o femeie foarte atragătoare, dar cu toate acestea fostul prezentator afirma, într-o emisiune de televiziune, că între ei nu a fost dragoste la prima vedere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plutonierul adjutant Adrian Holbură, pompier la Garda de Intervenție Ștefănești, erou salvator pentru un tânăr la un pas de înec!

Sunday, 8 September 2024

 „Are puls!", a strigat, plin de speranță, medicul de pe ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD. Cu o oră înainte de acest moment, plutonier adjutant Adrian Holbur...

Incendii de vegetație în trei cimitire din județ, lumânările aprinse au făcut prăpăd! (foto)

Sunday, 8 September 2024

Astăzi, în mai puțin de două ore, s-au produs trei incendii în cimitirele din Ungureni, Săveni și Aurel Vlaicu. Pentru stingerea acestora au intervenit pompierii din cadrul Stație...

Valeriu Iftime, PNL: „Ne-am dorit să aducem bucurie acolo unde este cea mai mare nevoie!” (Video)

Sunday, 8 September 2024

Alături de o parte din echipa mea, am reușit să aducem zâmbete pe chipurile unor copii care merită totul. Ne-am dorit să aducem bucurie acolo unde este cea mai mare nevoie, ne-am dorit să ...