Mesajul lui Vlad Plăcintă pentru Laura, la împlinirea celor 11 ani: "Lupta noastră continuă!"

De ziua Laurei, Asociația Salvează o Inimă a făcut un pas mare în această luptă, achitând suma de 1500 de euro. Fiecare contribuție, fie ea mică sau mare, aduce speranță și susținere în această bătălie dificilă.

Mesajul lui Vlad Plăcintă pentru Laura, la împlinirea celor 11 ani: "Lupta noastră continuă!"

Laura a împlinit ieri 11 ani, o zi specială învăluită în dragoste și speranță, sustinută de căldura și sprijinul familiei sale.

Un cadou valoros pentru ea ar fi o mică donație, un gest simbolic ce contribuie la lupta ei curajoasă împotriva acestei boli. Împreună, putem ajuta la realizarea tratamentului și la învingerea "balaurului" nemilos.

Povestea micuței Laura a devenit o sursă de inspirație și de unitate pentru întreaga comunitate. Cu fiecare zi care trece, ea demonstrează o forță incredibilă în lupta sa împotriva "balaurului", un inamic redutabil și nevăzut. Această luptă nu a fost doar a ei, ci a devenit o cauză comună, care a unit 258 de persoane fizice și companii, toate venind împreună pentru a o sprijini financiar. Solidaritatea și generozitatea lor sunt dovada că, atunci când ne unim forțele, putem face diferența în viața cuiva.

Mesajul din partea lui Vlad Plăcintă pentru Laura și pentru toți cei care o sprijină este unul de profundă recunoștință: "Lupta noastră continuă! Vă mulțumim!"

Acesta nu este doar un mulțumesc pentru ajutorul financiar, ci și pentru solidaritate, pentru fiecare gând bun și pentru fiecare rugăciune trimisă spre cer. Împreună, ne întărim speranța că Laura va triumfa în această luptă cu "balaurul" și va avea o viață plină de bucurii și realizări.

În lupta neîntreruptă și plină de curaj a micuței Laura Mihailov, o fetiță de doar 11 ani, se reflectă o poveste de dragoste, unitate și speranță. Diagnosticate cu Leucemie limfoblastică acută, având cromozomul Philadelphia pozitiv - un tip de leucemie extrem de agresiv - Laura a început deja al doilea ciclu de chimioterapie. Cu fiecare zi ce trece, ea își demonstrează forța neașteptată în fața unei astfel de provocări.

Fiecare zi pentru Laura este o luptă, nu doar cu boala, dar și cu durerile de cap intense și cu oboseala care îi copleșesc trupul fragil. Însă, în ciuda tuturor acestor greutăți, zâmbetul ei rămâne lumina noastră ghid. În ochii ei mici, vedem reflectată nu doar suferința, ci și o speranță nestrămutată.

Acum, mai mult ca niciodată, Laura are nevoie de sprijinul nostru. Ea nu luptă singură. Împreună, putem aduce o schimbare în viața ei. Dragostea și unitatea noastră pot face minuni. Devenind donatori, fiecare dintre noi poate deveni un erou în această poveste, ajutând-o pe Laura să continue lupta, să sperăm și să ne rugăm pentru zile mai bune.

Laura ne învață despre curaj, despre puterea de a lupta chiar și atunci când șansele par împotriva noastră. Să îi oferim sprijinul nostru necondiționat și să fim alături de ea în această călătorie grea, dar plină de speranță. Împreună, putem face diferența. Împreună, pentru Laura.

La mulți ani, Laura! Fie ca această zi să aducă speranță și putere în lupta ta!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întâmplă lângă noi: Tânăr din Suceava, victimă a înșelătoriei online, ce recomandă oamenii legii!

astăzi, 10:43
73

Sâmbătă,18.05.2024, ora 10:15, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către un tânăr despre faptul că a fost înșelat cu suma de 900 lei de către o persoan...

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
115

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
39

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...