Mergi la Uvertura Mall? Iată ce ofertă te așteaptă!GALERIE FOTO din Mall

Mergi la Uvertura Mall? Iată ce ofertă te așteaptă!GALERIE FOTO din Mall

Între premierele pe care Uvertura Mall le oferă locuitorilor din Botoșani se numără retailerii de fashion H&M, cu o suprafață de 1.575 de metri pătrați, care se extinde pe două etaje, Kenvelo, Lee Cooper, Go Sport, Steilmann, retailerul pentru copii Noriel și spațiile de joacă Trombi Jungel, Micha Kids și Play Station Corner. Mall-ul va dispune de asemenea de o zonă complexă de divertisment ce cuprinde restaurante, cafenele, bowling, casino, sport pub cu mese de tenis și darts și cinematograf multiplex cu cinci săli, cu un total de 450 de locuri, dintre care trei săli cu sistem digital de proiecție 3D.

Printre retailerii care au unități deschise la inaugurare se numără Carrefour, H&M, Go Sport, Lee Cooper, Kenvelo, Eponge, Jolidon, Sabrini, Beauty Mania. În decursul lunii aprilie urmează deschiderea cinematografuui digital Cine Grand, clubul de bowling și biliard Chicago Club, locul de joacă Trombi Jungle, magazinul de jucării Noriel și brand-ul de încălțăminte CCC.

Suprafața de 15.000 de metri pătrați închiriabili ai Uvertura Mall este distribuită pe șase niveluri, demisol, parter și patru etaje. Parterul va fi ocupat de Carrefour Market, H7M, Kenvelo, Lee Cooper, Atlantis Gold, Orange, Beauty Mania, Pechora.

Uvertura Mall se deschide, vineri, pentru public.



 








Primul etaj găzduiește secțiunea de modă masculină și copii a magazinului H&M, bradurile de fashion și lenjerie Old School, Essenza, Eponge, Jolidon și magazinul de bijuterii Sabrini. Etajul doi va cuprinde magazinele Dovani, Go Sport, Pandora, Optipalas, Charisma, CCC, Sense, Steilmann și Coax. La etajul trei se vor regăsi retaileri și ervicii pentru copii: Mischa Kids, Noriel, Trombi Jungle, Sweet Shop, retailerii de modă și accesorii Moon Lighit, Ego Boutique, Next level, Vertigo.

În zona acvariului, situat la etajul 3, se află Navve Cafe și cinematograful multiplex Cine Grand. Al patrulea nivel al mall-ului va fi dedicat exclusiv divertismentului, cu o vastă zonă de food court, ocupată de restaurante cu specific: românesc, grecesc, turcesc, mexican și cinezesc, clubul de bowling și biliard Chicago Club și Play Statin Corner.













 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
146

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
44

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
109

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...