Maia Morgenstern, pe străzile din Botoșani: „Grozav de frumos. Să veniți la Botoșani” (Video)

În acest final de săptămână Maia Morgenstern a fost prezentă, din nou, la Botoșani. Actrița s-a plimbat pe străzile municipiului Botoșani, inclusiv prin Parcul „Mihai Eminescu”, dar și prin piețele orașului.

Maia Morgenstern s-a arătat fascinată de ceea ce a regăsit în parcul poetului nepereche, întrebându-se totodată dacă statuile și foișorul existau și acum 50 de ani când își dădea ea întâlnire pe străzile din Botoșani.

„Sunt la Botoșani și mă plimb prin parc. Ia uite, foișorul (...) Grozav de frumos. Să veniți la Botoșani pentru că este frumos, frumos și toamna este frumos. Este un pic ger, dar e bine și așa. Îmi face așa de bine să mă plimb (...) Atât de frumos, atâtea amintiri dragi. Amintirile sunt dragi...”, a menționat Maia Morgenstern.

De asemenea, actrița a fost impresionată și de frumusețea piețelor din Botoșani. Culorile de toamnă ale legumelor și fructelor i-au adus bucurie sufletească.

Uite ce culori, ce frumusețe. Ce gogoșari, i-aș mânca pe toți, pe toți...”, a mai spus Maia Morgenstern.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru botoșăneni transportați la spital în urma unui accident, victime evaluate de un pompier care pleca spre o misiune la Constanța! (Foto)

astăzi, 12:07

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier care s-a produs, duminică dimineață, pe raza localității Copălău. În eveniment au fost implicate două autoturisme. ...

Un american a vrut să treacă Vama Racovăț cu un permis cumpărat online!

astăzi, 11:18

Asta s-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 11:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Racovăț– ITPF Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de con...

Universitatea Craiova - FC Botoșani, astăzi de la ora 16:00

astăzi, 11:00

Universitatea Craiova primește astăzi vizita celor de la FC Botoșani în etapa cu numărul 13 din Superliga României. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu CSU Craiova! Universit...