Mai mulți elevi de la „Regina Maria” din Dorohoi au strâns bani pentru a cumpăra mâncare pentru animăluțe

Mai mulți elevi de la „Regina Maria” din Dorohoi au strâns bani pentru a cumpăra mâncare pentru animăluțe

Cu ocazia săptămânii Educației Globale, marcată în cele mai multe școli prin activități ce privesc protejarea mediului înconjurător, câțiva elevi de la Liceul „Regina Maria” din municipiul Dorohoi, au sărbătorit diferit.

Elevii, coordonați de profesorul Dana Crețu, au creat ilustrații și mesaje privind grija față de un animal, drepturile pe care le au acestea, cât de importantă este adopția unui animăluț în zilele noastre, dar au și strâns fonduri din care au cumpărat hrană pentru cățeii din adăpostul din municipiul Dorohoi.

Această activitate a venit în sprijinul tuturor animalelor care își duc zilele în acel adăpost și au nevoie de mângâiere și hrană.

Medicii din cadrul cabinetului veterinar „TrioVet” au făcut publică acțiunea, pe pagina lor de Facebook, mândri și mulțumiți că mai există oameni buni, dar și pentru a veni cu o postare pozitivă în comunitate.

„A venit timpul să venim și cu o postare super pozitivă și care ne aduce un strop de speranță în lupta noastră privind abandonul și abuzurile față de animalele fără stăpân. Știți cât de mult iubim activitățile educative pentru copii și tineri, iar această activitate a fost una care ne-a dat un vibe super mișto. Mulțumim și în același timp salutăm cu mult respect această inițiativă și acest proiect frumos ce are ca scop educarea și formarea unor tineri responsabili și empatici vis-a-vis de aceste suflete ale nimănui”, au scris pe pagina lor de Facebook, medicii de la TrioVet.
 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Cu ocazia împlinirii a 140 de ani de la înființarea Bursei de Valori din București se lansează o monedă de argint

Vineri, 2 Decembrie 2022
231

Banca Națională a României lansează, de pe 5 decembrie, în circuitul numismatic o monedă din argint cu tema 140 de ani de la înființarea Bursei de Valori din București.Cara...

Tânăr depistat sub influența alcoolului și fără permis, după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod

Vineri, 2 Decembrie 2022
244

În cursul zilei de joi, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au fost sesizați cu privire la faptul că în comuna Șendriceni, s-a produs un accident de circulație.E...

Drapel de 104 metri purtat pe străzile din Todireni de elevi și profesori (video)

Vineri, 2 Decembrie 2022
329

Elevii și profesorii de la Liceul Tehnologic din Todireni au marcat Ziua Națională a României, alături de primarul comunei, într-un stil inedit. Pe ulițele satului, elevii și profeso...