Mai mulți elevi de la „Regina Maria” din Dorohoi au strâns bani pentru a cumpăra mâncare pentru animăluțe

Mai mulți elevi de la „Regina Maria” din Dorohoi au strâns bani pentru a cumpăra mâncare pentru animăluțe

Cu ocazia săptămânii Educației Globale, marcată în cele mai multe școli prin activități ce privesc protejarea mediului înconjurător, câțiva elevi de la Liceul „Regina Maria” din municipiul Dorohoi, au sărbătorit diferit.

Elevii, coordonați de profesorul Dana Crețu, au creat ilustrații și mesaje privind grija față de un animal, drepturile pe care le au acestea, cât de importantă este adopția unui animăluț în zilele noastre, dar au și strâns fonduri din care au cumpărat hrană pentru cățeii din adăpostul din municipiul Dorohoi.

Această activitate a venit în sprijinul tuturor animalelor care își duc zilele în acel adăpost și au nevoie de mângâiere și hrană.

Medicii din cadrul cabinetului veterinar „TrioVet” au făcut publică acțiunea, pe pagina lor de Facebook, mândri și mulțumiți că mai există oameni buni, dar și pentru a veni cu o postare pozitivă în comunitate.

„A venit timpul să venim și cu o postare super pozitivă și care ne aduce un strop de speranță în lupta noastră privind abandonul și abuzurile față de animalele fără stăpân. Știți cât de mult iubim activitățile educative pentru copii și tineri, iar această activitate a fost una care ne-a dat un vibe super mișto. Mulțumim și în același timp salutăm cu mult respect această inițiativă și acest proiect frumos ce are ca scop educarea și formarea unor tineri responsabili și empatici vis-a-vis de aceste suflete ale nimănui”, au scris pe pagina lor de Facebook, medicii de la TrioVet.
 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Intervenție chirurgicală ortopedică în premieră la Spitalul Județean din Suceava

Vineri, 20 Mai 2022
345

O echipă de medici ai secției de Ortopedie a efectuat, joi, o intervenție de reconstrucție acetabulară a hemibazinului stâng folosind alogrefe osoase structurale și morcelate, provenite de...

Reacția unui tânăr medic ajuns la Botoșani: „Surprinzător pentru mine. Pacienții vin deja în stadiul complicațiilor cronice” (video)

Vineri, 20 Mai 2022
950

Simona Sava este unul dintre tinerii medici specialiști, care au ocupat un post prin concurs la Spitalul Județean „Mavromati”, din Botoșani. Aceasta profesează la Botoșani d...

Iulian Rotariu se menține pe primele locuri la ultramaratonul The Track Namibia

Vineri, 20 Mai 2022
152

Iulian Rotariu se menține pe locul 2 și după a doua cursă din cele nouă ale ultramaratonului The Track Namibia. A terminat cei 70 de kilometri în 7 ore și 33 de minute, cu nouă minute mai...