Mai mulți elevi de la Liceul „Petru Rareș” au împărțit pliante și postere în scop umanitar (fotogalerie)

Mai mulți elevi de la Liceul „Petru Rareș” au împărțit pliante și postere în scop umanitar (fotogalerie)

Liceul „Petru Rareș” din municipiul Botoșani este alături de Asociația „Arlechino Moldova” în campania umanitară „Hăinuțe pentru arlechini”.

Coordonați de profesoara Andreea Șalariu, mai mulți elevi au împărțit pliante și postere pe Bulevardul „Mihai Eminescu”, pe Pietonalul Unirii și în cadrul unui complex comercial din municipiul reședință de județ, în cursul zilei de sâmbătă, 29 ianuarie.

Denisa, Ana, Robert, Iuliana, Georgiana, Daniel, Dragoș, Lorena și Nicoleta au ales ca într-o după-amiază de sâmbătă, în detrimentul distracției sau internetului, să susțină voluntar o campanie umanitara, ce vine în sprijinul copiilor săraci din satele botoșănene.

„Din punct de vedere social, tinerii nu sunt doar resurse vii de energie, bunătate și creativitate, ci reprezintă viitorul culturii noastre botoșănene. O cultura a cărei exprimare, din păcate, este bazată in prezent pe valori și realizări materiale. În aceste condiții este ușor pentru copiii noștri să crească fără empatie față de problemele societății. De aceea gestul elevilor de la Liceul Petru Rareș este unul deosebit, un exemplu de urmat pentru toate liceele din județul Botoșani”, este mesajul transmis de către Marius Pomîrleanu, președintele Asociației „Arlechino Moldova”.

Toți cei care doresc să ajute un micuț arlechin pot dona hăinuțe sau chiar se pot oferi voluntari la proiectele inițiate în cadrul Asociației.

Telefonul de contact este 0737 602 915









 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
216

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
400

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
289

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...