Laurienii au arborat steagul la ceas aniversar (foto, video)

Elevii și profesorii Colegiului Național „A.T. Laurian” sărbătoresc peste 100 de ani de la înființarea școlii. 

Joi dimineață, activitatea colectivului Colegiului Național „A.T. Laurian” a început cu un eveniment simbolic. Este vorba despre arborarea steagului unității de învățământ.

Laurienii sărbătoresc, în această perioadă, 164 de ani de existență. În perioada 26 – 28 octombrie, elevii vor desfășura diferite activități culturale, sportive, educative și pe urma cărora pot dobândi informații prețioase.

Steagul laurienilor a fost arborat la prima oră a dimineții, în prezența conducerii școlii, a inspectorului școlar general, prof. Bogdan Suruciuc, a unor profesori și a unor elevi.

Iată-ne, din nou, în fața corpului B pentru o nouă festivitate aniversară. Nu toate Liceele au zilele lor, dar este o tradiție pe care noi o respectăm, sunt ani mulți de când se face această aniversare și noi onorăm trecutul. Iată, ne întâlnim cu foștii noștri profesori, facem slujbă de pomenire, aveți o mulțime de activități cu absolvenți ai Laurianului care au ajuns personalități, elevăm prezentul și facem multe lucruri pe care le facem noi astăzi, în școala noastră, pregătim un pic viitorul pentru că unele dintre activități se referă la viața voastră de după și la ce va urma. Așa încât o să avem două, trei zile în care vom avea școala aglomerată, dar sper că vom învăța cu toții câte ceva”, a transmis prof. Ioan Onofrei, directorul Colegiului Național „A.T. Laurian” din Botoșani.

Șeful educației botoșănene a ținut să le amintească celor prezenți că educația pe care o fac în cadrul școlii este una de calitate și i-a încurajat să nu facă niciodată un pas înapoi.

Mulțumesc că existați, mulțumesc pentru că m-ați primit în rândul dumneavoastră și la toate activitățile pe care le desfășurați aici. Ne simțit ca de-ai casei. Spunea domnul director că aceste trei zile vor fi mai aglomerate, dar la voi tot timpul este aglomerat și asta pentru că faceți o educație de calitate. Ne mândrim cu dumneavoastră și vă prețuim. Să nu faceți nici măcar o dată un pas înapoi, mereu înainte. Respect și prețuire! La mulți ani!”, a transmis prof. Bogdan Suruciuc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani.














 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ajutor pentru bolnavii din Botoșani aflați în fază terminală, despre ce este vorba! (video)

Friday, 27 September 2024

Bolnavii aflați în fază terminală și care nu pot fi îngrijiți acasă pot beneficia de îngrijri medicale în regim de spitalizare continuă la o clinică privată de paliati...

Pacienții care nu vor mai sta pe o listă de așteptare, anunțul șefei CAS Botoșani! „Au fost foarte multe controverse” (video)

Friday, 27 September 2024

Alina Mustiață, directorul Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) din Botoșani, anunță faptul că a fost pus în aplicare din acest an Planul Național de Cancer. În cadrul acestui pl...

Botoșaniul are o nouă stație de monitorizare a calității aerului! (video)

Friday, 27 September 2024

În cadrul ședinței de Colegiu Prefectural aferentă lunii septembrie, Daniela Mihalache din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Botoșani a anunțat faptul că municipiul Botoșa...