Lacrimi și durere de nedescris la înmormântarea profesoarei Cătălina Melniciuc (Foto­-Video)

Lacrimi și durere de nedescris la înmormântarea profesoarei Cătălina Melniciuc (Foto­-Video)

Sute de oameni au fost prezenți, marți, în curtea Bisericii „Sf. Voievod Ștefan cel Mare” din Cătămărăști Deal, la slujba de înmormântare a îndrăgitei profesoare de engleză, Cătălina Melniciu.

Adorată de elevi și iubită de familie, trupul neînsuflețit al cadrului didactic ce profesa la Liceul Pedagogic din Botoșani, a fost condus pe ultimul drum, într-o mare de lacrimi, de către familie, prieteni și elevi.

Cuvintele sunt de prisos, și uneori insuficiente pentru a descrie durerea de pe chipurile cunoscuților și a familie.

Cătălina Melniciuc a lăsat în urma sa o mamă profund îndurerată, cu ochii secați de lacrimi, o tânără studentă care, mai mult ca niciodată, ar fi avut nevoie de sprijinul mamei, un soț cu o privire pierdută și cu chipul împietrit și o soră pentru care durerea pierderii celei mai dragi prietene nu va fi nicicând potolită.

Cătălina Melniciuc a fost soția lui Aurel Melniciu, directorul Muzeului Județean Botoșani. Aceasta s-a stins din viață duminică, 23 mai, la vârsta de 47 de ani, după o lungă și grea suferință. Corpul său plăpând nu a mai putut face față durerilor îngrozitoare provocate de boală și a cedat.








 

 

Spune-ne opinia ta