Jandarmi avansați în grad de Ziua Națională a României

Jandarmi avansați în grad de Ziua Națională a României

În cariera unui militar, avansarea în grad reprezintă un moment de recunoaștere a muncii depuse și implicării dovedite, mai ales atunci când avansarea este o binemeritată recompensă.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani, mai mulți jandarmi au fost recompensați și avansați în grad, datorită muncii depuse până acum.

Rezultatele foarte bune, obținute în misiunile și activitățile desfășurate în acest an, au condus la recompensarea a doi ofițeri și nouă subofițeri cu înaintarea în gradul următor, înainte de expirarea stagiului minim în grad, cu prilejul sărbătoririi Zilei Naționale a României.

„De asemenea, patru ofițeri și 62 de subofițeri au fost recompensați cu Mulțumiri, iar 12 ofițeri și 60 de subofițeri au primit Felicitări din partea conducerii inspectoratului”, transmit reprezentanții instituției. 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Aeronava SMURD solicitată pentru a prelua un pacient în stare gravă

Duminică, 7 August 2022
1201

Elicopterul SMURD a fost solicitat să aterizeze la Botoșani, duminică după-amiază, pentru a prelua un pacient în stare gravă.Este vorba despre un tânăr, în vârstă d...

Școală modernă pentru elevii din Gorbănești. Unitatea de învățământ a fost reabilitată printr-un proiect european în valoare de peste un milion de lei (fotogalerie)

Duminică, 7 August 2022
488

Elevii din Gorbănești vor învăța, din toamnă, într-o școală modernă și vor putea face sport pe un teren sintetic, modernizat și cu nocturnă, în urma proiectului „Rea...

La plimbare cu un ATV neînmatriculat

Duminică, 7 August 2022
300

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări cu privire la un tânăr, cetăţean român, care a fost depistat conducând un A...