Jandarmi avansați în grad de Ziua Națională a României

Jandarmi avansați în grad de Ziua Națională a României

În cariera unui militar, avansarea în grad reprezintă un moment de recunoaștere a muncii depuse și implicării dovedite, mai ales atunci când avansarea este o binemeritată recompensă.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani, mai mulți jandarmi au fost recompensați și avansați în grad, datorită muncii depuse până acum.

Rezultatele foarte bune, obținute în misiunile și activitățile desfășurate în acest an, au condus la recompensarea a doi ofițeri și nouă subofițeri cu înaintarea în gradul următor, înainte de expirarea stagiului minim în grad, cu prilejul sărbătoririi Zilei Naționale a României.

„De asemenea, patru ofițeri și 62 de subofițeri au fost recompensați cu Mulțumiri, iar 12 ofițeri și 60 de subofițeri au primit Felicitări din partea conducerii inspectoratului”, transmit reprezentanții instituției. 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Medicul Ramona Guraliuc despre situația de la UPU: „Suntem într-un deficit mare de personal. Am depășit chiar 200 de pacienți în 24 de ore” (video)

Vineri, 28 Ianuarie 2022
299

În cadrul unei conferințe de presă susțină în cursul zilei de vineri, 28 ianuarie, la sediul Instituției Prefectului, șefa Unității de Primiri Urgențe (UPU) din municipiul Botoșa...

Accident la Dângeni. Doi tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-au izbit cu mașina într-un cap de pod

Vineri, 28 Ianuarie 2022
327

Doi tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce mașina în care se aflau s-a izbit într-un cap de pod de pe raza satului Strahotin, din comuna Dângeni.Potri...

Botoșănenii se pot testa împotriva infecției cu Covid-19 și în 78 de cabinete de medicină de familie (video)

Vineri, 28 Ianuarie 2022
445

Pentru a le veni în sprijin cadrelor medicale de pe Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din municipiul Botoșani, secție care a fost luată cu asalt de pacienți în ultima perioadă, 78 de...