Întâlnire cu emoții, după 50 de ani de la terminarea gimnaziului. Generația din 1972 s-a întors pentru câteva ore în băncile școlii din Dumbrăvița (fotogalerie)

Întâlnire cu emoții, după 50 de ani de la terminarea gimnaziului. Generația din 1972 s-a întors pentru câteva ore în băncile școlii din Dumbrăvița (fotogalerie)

După 50 de ani de la finalizarea ciclului gimnazial, generația din 1972 de la Dumbrăvița s-a întors, pentru câteva ore încărcate cu emoții, în băncile școlii.

La strigarea catalogului au răspuns „prezent” aproape toți cei din generația 1972. Revederea cu școala, colegii de altădată, băncile și atmosfera din clasă, a fost încărcată cu emoție.

Cei care odată nu mai aveau răbdare să sune clopoțelul pentru pauză acum și-au amintit cu nostalgie de toate clipele minunate pe care le-au petrecut împreună și, în ciuda a tot, au fost uniți.

La revedere a participat și primarul comunei Ibănești, Romică Magopeț.









 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Dezbatere pe tema antreprenoriatului și a tinerilor care fug de Botoșani, organizată de PNL Botoșani! (galerie foto)

Marţi, 21 Mai 2024
170

În sala „Mihai Eminescu” a Hotelului Rapsodia a avut loc, marți după-amiază, o conferință dedicată tinerilor și antreprenorilor din Botoșani. Conferința a fost moderată de ...

Târgul Liceelor la Botoșani, dedicat elevilor de clasa a VIII-a. Președinte CJE: „Totdeauna să vă urmați pasiunea și să credeți în voi” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
1205

Vineri a debutat ediția 2024 a Târgului Liceelor la Botoșani și Dorohoi. Evenimentul s-a desfășurat în două locații în același timp: în Sala de Sport a Colegiului Tehni...

Bursa locurilor de muncă la Botoșani, sute de șomeri au fost prezenți! Director AJOFM: „Sperăm să aveți un statut schimbat pe piața muncii!” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
692

Vineri dimineață, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani s-a desfășurat Bursa Locurilor de Muncă.Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru...