Îndemn la rugăciune pentru ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților

Îndemn la rugăciune pentru ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților

Ca urmare a faptului că Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, ÎPS Pimen a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus și transportat cu un elicopter la un spital din București, au început să apară și primele reacții venite din partea unor preoți.

Așadar, pe pagina personală de Facebook care are peste 500.000 de urmăritori,  părintele Calistrat Chifan, care aparține de Mănăstirea Vlădiceni din Iași, îndeamnă la rugăciune, de 12 ori pe zi, pentru ÎPS Pimen.

“Toți credincioșii evlavioși pot spune cu credință sinceră rugăciunea "ÎMPĂRATE CERESC" de 12 ori pe zi pentru ÎPS PIMEN al Sucevei, pentru a reuși să depășească bine infecția cu virusul nou, cu ajutorul lui Dumnezeu. Cine vrea, poate citi Paraclisul Maicii Domnului, iar cine are timp poate citi Acatistul Sf. Ioan Botezătorul sau a Sf. Pantelimon, tot pentru sănătatea Arhiepiscopului PIMEN al Sucevei.

Vă mulțumesc anticipat pentru dragostea domniilor voastre dragi creștini iubitori de Hristos. Sunt motivat să vă rog acest lucru pentru că în anul 1990 pe 20 Octombrie am fost hirotonit ierodiacon de sfințitele lui mâini.

DOAMNE TRIMITE DUHUL TĂU CEL SFÂNT ȘI VINDECĂ PE SLUJITORUL TĂU, ÎPS PIMEN!”, este îndemnul preotului Calistru adresat credincioșilor.