Gestul de milioane al unui poliţist rutier. Cum a reuşit să-i impresioneze pe internauţi

Gestul de milioane al unui poliţist rutier. Cum a reuşit să-i impresioneze pe internauţi

Un poliţist rutier din Botoşani a făcut un gest care i-a impresionat pe internauţi. Acesta a ajutat o şoferiţă să schimbe roata la autoturism după ce a făcut pană. Gestul a fost cu atât mai apreciat cu cât afară ploua din abundenţă.

După scandalul cu şpăgile şi reţinerile masive de la Poliţia Rutieră din Botoşani, un agent de circulaţie din acest judeţ a reuşit să înmoaie inimile şoferilor cu un gest de aur. Mai precis a ajutat o şoferinţă să-şi poată continua drumul după ce a făcut pană la o roată, scrie Adevărul.

Întâmplarea a avut loc la începutul săptămânii pe drumul Botoşani-Săveni.  Şoferiţa a făcut pană la una dintre roţile autoturismului şi a fost nevoită să tragă pe dreapta. Ploua abundent iar femeia nu reuşea să schimbe roata. În acel moment un echipaj de Poliţiei Rutieră care trecea prin zonă a oprit şi a dat o mână de ajutor. 

Mai precis, unul dintre agenţi, pe ploaie s-a apucat şi a schimbat roata la maşină, ajutând-o pe femeie să poată pleca către casă.

Mulţumesc domnului poliţist care, în ciuda vremii nefavorabile, m-a ajutat să schimb roata. Ruta Săveni-Botoşani. Mi-ar fi fost foarte greu fără ajutorul dumnealui”, a precizat botoşăneanca pe Radar Botoşani Oficial, o pagină de facebook dedicată şoferilor din Botoşani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

De la 1 august, începe imunizarea tinerilor cu vârste între 12 şi 17 ani cu vaccinul Spikevax

astăzi, 11:49
156

De pe 1 august platforma de programare pentru imunizarea împotriva COVID-19 va permite înscrierea la vaccinare a tinerilor cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani, cu serul prod...

Judecătoria Botoşani a admis eliberarea fostului primar al Iaşiului Gheorghe Nichita; decizia nu este definitivă

astăzi, 10:37
154

Magistraţii Judecătoriei Botoşani au admis, vineri, punerea în libertate a fostului primar al municipiului Iaşi Gheorghe Nichita, care execută o condamnare de cinci ani de închisoare,...

Comunicat ALDE Botoșani: Furtună de incompetență peste sectorul feroviar, protejată de Ministerul Transporturilor

astăzi, 08:29
99

Furtunile din ultimele zile, care au afectat rețeaua feroviară, au generat pagube mult mai mici decât furtuna de incompetență care a pus la pământ transportul feroviar în ultima...