Gașca Zurli dă startul noului an școlar cu un spectacol memorabil la Săveni

Săveni se pregătește pentru un început de an școlar memorabil, cu un spectacol de excepție care promite să aducă bucurie și entuziasm copiilor de toate vârstele. Vineri, 8 septembrie, de la ora 18:30, stadionul modern al orașului va găzdui un eveniment special în care comunitatea se va reuni pentru a sărbători începutul noului an școlar.

Evenimentul va debuta cu o apariție extraordinară a celebrului artist al anilor 90, Aurelian Temișan, care va încânta publicul cu talentul și carisma sa. DJ AYA va prelua comanda la pupitru, transformând atmosfera într-o adevărată petrecere, aducând un strop din magia festivalului Untold la Săveni.

Gașca Zurli va aduce energie și entuziasm, antrenând copiii în jocuri și cântece pline de bucurie. Primarul orașului Săveni, domnul Relu Tîrzioru, a subliniat importanța evenimentului și a menționat că vor fi oferite multe surprize pentru copii, grație sprijinului generos al sponsorilor.

„Încheiem discoteca estivală, spectacol pe care l-am oferit în fiecare weekend copiilor din Săveni și comunele limitrofe, prin acest spectacol Gașca Zurli din data de 8 septembrie. Vor fi multe surprize pe care le vom oferi copiilor la acest eveniment realizat integral cu sprijinul sponsorilor”, a declarat Relu Tîrzioru.

Pe lângă spectacolul muzical și de dans, cei prezenți vor avea ocazia să se bucure de o plimbare cu balonul de aer cald, oferindu-le o experiență de neuitat. Momentele speciale vor fi imortalizate de fotografi profesioniști prezenți la eveniment, astfel încât această zi festivă va rămâne în amintirea tuturor participanților.

Începutul noului an școlar la Săveni promite să fie plin de veselie și bucurie, aducând comunitatea împreună pentru a sărbători în stil mare și pentru a face ca această zi să rămână o amintire frumoasă pentru copii și adulți deopotrivă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...