FOTO: Surprize împărțite de către polițiștii de la Transporturi călătoarelor din Botoșani. „Sperăm că le-am putut aduce un zâmbet pe chip”

FOTO: Surprize împărțite de către polițiștii de la Transporturi călătoarelor din Botoșani. „Sperăm că le-am putut aduce un zâmbet pe chip”

Botoşănencele care au avut treabă, sau se aflau în zona Gării Botoşani, au avut parte de o surpriză extrem de plăcută, duminică dimineaţă.

Poliţişti din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Botoşani au împărţit, duminică dimineaţă, mărțișoare sub formă de flori, doamnelor şi domnişoarelor care se aflau în tranzit prin Gara Botoşani.

„Este o acţiune pe care ne-am dorit să o facem, pentru a fi alături de doamne şi domnişoare în acest început frumos de primăvară şi sperăm că le-am putut aduce un zâmbet pe chip. Le dorim tuturor o primăvară liniştită şi fără evenimente nedorite”, a precizat subinspector de poliţie Ciprian Ionuţ Adam, şeful Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Botoşani.

Acţiunea a avut loc pe peronul gării, în sala de aşteptare, dar şi în parcarea din apropierea acesteia.



 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O instituție de cultură din Botoșani își mărește echipa, se caută montator decor!

astăzi, 11:12
9

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani caută să angajeze mânuitor, montator decor pentru o perioadă nedeterminată, cu program de muncă de 8 ore pe zi.Potrivit anunțului pub...

Pompier botoșănean în echipa de alpiniști a României, într-o spectaculoasă competiție în Spania! (Foto)

astăzi, 10:09
51

Un pompier botoșănean a făcut parte din echipa de alpiniști a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, care a obținut locul IV la un concurs internațional.Plutonierul adjutant ...

Zeci de avertismente și amenzi în Centrul Vechi al orașului, polițiștii locali au ”stins” și câteva scandaluri!

astăzi, 09:51
46

Poliția Locală a municipiului Botoșani, prin intermediul polițiștilor locali din cadrul Biroului Dispecerat și Evidența Persoanelor, din cadrul Serviciului Ordine, Liniște Publică și Pază B...