FOTO: Autospeciale noi pentru polițiștii botoșăneni. Cum vor fi repartizate

FOTO: Autospeciale noi pentru polițiștii botoșăneni. Cum vor fi repartizate

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani a primit, săptămâna trecută, 11 autospeciale noi al căror design este specific celorlalte structuri de ordine din Uniunea Europeană și care poartă noua imagine a Poliției Române.

„Este vorba despre 11 autospeciale repartizate după cum urmează: șase pentru mediul rural, două direcționate spre Serviciul Rutier, trei către Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipale. Urmează să mai primim alte patru autospeciale”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Mașinile intrate în dotarea polițiștilor au dotări specifice muncii operative – sisteme acustice și vizuale de avertizare, dar și alte dispozitive care asigură condiții optime pentru îndeplinirea misiunilor.

Poliţia Română va primi, până la finalul lunii septembrie, peste 6.700 de autovehicule produse de Dacia Renault, fiind vorba în mare parte de Logan şi Duster, pe care le vor distribui în toată țara.

Ministerul Afacerilor Interne şi reprezentanţii Dacia Renault au semnat, în luna iunie, contractul în valoare de peste 483 de milioane de lei. 

(Roxana)



 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Botoșani: De la politicieni de carieră la profesori și antreprenori! (Foto)

astăzi, 19:48
205

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani este Lucian Trufin, acesta regăsindu-se și pe lista de candidați pentru consilieri județeni, pe poziția a doua.Lista pentru...

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
179

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
38

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...