Festivalul „Sara pe Deal” a debutat la Botoșani (video)

Vineri seară, începând cu ora 19:30, în Amfiteatrul din cadrul Complexului Cornișa a debutat prima ediției a Festivalului „Sara pe Deal”.

Festivalul și-a propus să aducă în fața publicului muzică de calitate interpretată de artiști talentați, experți în domeniul lor de activitate. Festivalul va aduce mai multe genuri muzicale sofisticate, dar în același timp prezentate într-o formulă foarte accesibilă și plăcută publicului. Genurile muzicale prezentate includ canzonete, tango-uri, romanțe, napoletane, muzică de film și arii foarte cunoscute din opere celebre și jazz cu accente și influențe folclorice în interpretarea Luizei Zan.

Festivalul este organizat de Asociația Culturală „Bogdan Ota”, cu sprijinul Cornișa Aqua Park&Sports, un partener dedicat promovării artei și culturii românești.

Vineri seară pe scenă au concertat Luca Lazăr și Măriuca Stan Muraru, ambii elevi ai Școlii de Muzică „Cheia Sol”, Ilinca & Gadjo Dilo, și Bogdan Ota & Etnophonica.

În cea de a doua seară a Festivalului, adică sâmbătă, 27 mai, vor urca pe scenă Bogdan Ota & Etnophonica și Orchestra simfonică Liber Artis din Iași va încheia festivalul cu muzică de film, lucrări clasice și invitați speciali, cum ar fi soprana Noemi Onucu și mezzosoprana Adelina Cociobanu.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

20 de ani de activitate sindicală în domeniul asistenței sociale marcați de FNS „Pro Asist” la Botoșani (foto, video)

Sâmbătă, 23 Septembrie 2023
652

Federaţia şi-a început activitatea în anul 2003 cu sediul în Râmnicu Vâlcea, fiind înfiinţată iniţial din lucrători în domeniul protecţiei copilului ş...

Demo Drift Show pentru pasionații de mașini și senzații tari (foto, video)

Sâmbătă, 23 Septembrie 2023
1239

Asociația de Drift din Botoșani, împreună cu Primăria municipiului Botoșani și Consiliul Local, organizează în acest weekend un eveniment ce reunește pasionații de adrenalină. Es...

Peste 200 de adolescenți urmează să părăsească sistemul de protecție socială din Botoșani (foto, video)

Vineri, 22 Septembrie 2023
592

Astăzi, în incinta Palatului Administrativ al județului Botoșani a avut loc un eveniment important pentru tinerii aflați în sistemul de protecție a copilului. Este vorba despre o camp...