Festivalul „Sara pe Deal” a debutat la Botoșani (video)

Vineri seară, începând cu ora 19:30, în Amfiteatrul din cadrul Complexului Cornișa a debutat prima ediției a Festivalului „Sara pe Deal”.

Festivalul și-a propus să aducă în fața publicului muzică de calitate interpretată de artiști talentați, experți în domeniul lor de activitate. Festivalul va aduce mai multe genuri muzicale sofisticate, dar în același timp prezentate într-o formulă foarte accesibilă și plăcută publicului. Genurile muzicale prezentate includ canzonete, tango-uri, romanțe, napoletane, muzică de film și arii foarte cunoscute din opere celebre și jazz cu accente și influențe folclorice în interpretarea Luizei Zan.

Festivalul este organizat de Asociația Culturală „Bogdan Ota”, cu sprijinul Cornișa Aqua Park&Sports, un partener dedicat promovării artei și culturii românești.

Vineri seară pe scenă au concertat Luca Lazăr și Măriuca Stan Muraru, ambii elevi ai Școlii de Muzică „Cheia Sol”, Ilinca & Gadjo Dilo, și Bogdan Ota & Etnophonica.

În cea de a doua seară a Festivalului, adică sâmbătă, 27 mai, vor urca pe scenă Bogdan Ota & Etnophonica și Orchestra simfonică Liber Artis din Iași va încheia festivalul cu muzică de film, lucrări clasice și invitați speciali, cum ar fi soprana Noemi Onucu și mezzosoprana Adelina Cociobanu.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ucrainenii iau cu asalt județul Botoșani după război, cel mai mare vârf înregistrat în 2024!

Friday, 25 October 2024

Șeful Biroului pentru Imigrări din județul Botoșani a anunțat că peste 500 de cetățeni străini au solicitat de la începutul acestui an și până în prezent să li se elibere...

Noul Laborator de Microbiologie din Botoșani a fost inaugurat! (Foto, Video)

Friday, 25 October 2024

Laboratorul de Microbiologie de la Secția de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani a fost inaugurat, vineri, 25 octombrie. Valoarea totală a proi...

Ziua Armatei la Botoșani: Discursuri, jerbe de flori și defilarea militarilor! (Foto, Video)

Friday, 25 October 2024

Anual, pe 25 octombrie, este sărbătorită Armata României. La Botoșani au fost organizate manifestări în două locații: la Monumentul „Gl. Gheorghe Avrămescu” din Piața ...