Festivalul „Sara pe Deal” a debutat la Botoșani (video)

Festivalul „Sara pe Deal” a debutat la Botoșani (video)

Vineri seară, începând cu ora 19:30, în Amfiteatrul din cadrul Complexului Cornișa a debutat prima ediției a Festivalului „Sara pe Deal”.

Festivalul și-a propus să aducă în fața publicului muzică de calitate interpretată de artiști talentați, experți în domeniul lor de activitate. Festivalul va aduce mai multe genuri muzicale sofisticate, dar în același timp prezentate într-o formulă foarte accesibilă și plăcută publicului. Genurile muzicale prezentate includ canzonete, tango-uri, romanțe, napoletane, muzică de film și arii foarte cunoscute din opere celebre și jazz cu accente și influențe folclorice în interpretarea Luizei Zan.

Festivalul este organizat de Asociația Culturală „Bogdan Ota”, cu sprijinul Cornișa Aqua Park&Sports, un partener dedicat promovării artei și culturii românești.

Vineri seară pe scenă au concertat Luca Lazăr și Măriuca Stan Muraru, ambii elevi ai Școlii de Muzică „Cheia Sol”, Ilinca & Gadjo Dilo, și Bogdan Ota & Etnophonica.

În cea de a doua seară a Festivalului, adică sâmbătă, 27 mai, vor urca pe scenă Bogdan Ota & Etnophonica și Orchestra simfonică Liber Artis din Iași va încheia festivalul cu muzică de film, lucrări clasice și invitați speciali, cum ar fi soprana Noemi Onucu și mezzosoprana Adelina Cociobanu.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Contract semnat pentru primele autobuze electrice în Botoșani și Zona Metropolitană! (foto, video)

astăzi, 12:22
594

Joi, 18 iulie, la sediul Primăriei municipiului Botoșani a fost semnat contractul pentru achiziționarea unui număr de 30 de autobuze electrice cu finanțare prin Programul Național de Redresare ...

O jumătate de secol și chiar mai mult, cupluri celebrate la Botoșani. „Într-o familie sunt și momente grele...” (foto, video)

Miercuri, 17 Iulie 2024
613

Aproximativ 40 de cupluri care sărbătoresc Nunta de Aur și Nunta de Diamant au fost prezente la Primărie pentru a marca un moment important din viața lor. Mai exact, 36 de cupluri care au î...

Avarie într-o intersecție aglomerată din Botoșani, în comunele din județ oamenii primesc apă cu porția! (foto, video)

Marţi, 16 Iulie 2024
746

Meteorologii au emis COD ROȘU de caniculă și disconfort termic și pentru ziua de marți. În aceste condiții, cetățenii din comunele județului Botoșani primesc apă cu porția, iar &icir...