Exista momente magice si exista copiii-miracol!

Exista momente magice si exista copiii-miracol!

 DORINTE DE CRACIUN, un spectacol de exceptie!  

Botosaniul si-a trait, in seara de 21 decembrie, miracolul de Craciun! Grupul CHEIA SOL a daruit si a primit. Spiritul Craciunului s-a infaptuit. Duminica, ora 18.00. Teatrul Mihai Eminescu. Botosani.

Grupul CHEIA SOL si BOARDMEDIA. O intalnire fericita, o colaborare de bun augur. Spectacolul Dorinte... de Craciun!, transmis in direct de Live Botosani. Regia muzicala si scenografia: Oana Puscasu. Coregrafia asigurata de prof. Constantin Dicu, grupul Pro Dance si Scoala Populara de Arta. Si totul imbracat in haine de sarbatoare de actorul Marius Rusu, de la Teatrul de papusi Vasilache.

Spectacolul a avut si o importanta semnificatie umanitara, organizatorii invitand spectatorii sa depuna bani intr-o urna pentru micuta Raluca Petras, din Vorona. Conform celor precizate de reprezentantul BOARDMEDIA, botosanenii prezenti la spectacol au fost sensibili la situatia Ralucai, bolnava de leucemie, in urna adunandu-se, pana la final, 8.200.000 de lei vechi. Multumim tuturor, in numele Ralucai. Vom reveni cu mesajul de multumire al Ralucai peste cateva zile, cand reprezentantii BOARDMEDIA, impreuna cu OANA PUSCASU, vor poposi in casuta Ralucai Petras, din Vorona.

Copiii de la Cheia sol si-au demonstrat inca o data, daca mai era nevoie, talentul muzical, deopotriva cu cel actoricesc. Au oferit bucurie, optimism, frumusete, caldura, iubire. Au primit aplauze. Si nu este putin lucru, pentru ca o sala plina s-a bucurat, a cantat alaturi de micii mari artisti.

Ce s-a intamplat duminica pe scena Teatrului Mihai Eminescu poate sta alaturi de orice alt mare eveniment de pe scena tarii si a lumii. Profesionalism, calitate, talent, atentie la detalii, tehnica fara cusur, un spectacol snur cu eroi pe masura.

Insa miracolul serii, fara doar si poate, a fost Oana Tabultoc. O minune de copil de doar 7 anisori, cu o forta fantastica. A prezentat intregul spectacol alaturi de Alexandra Mera si Bogdan Bidasca. Fara a mai pune la socoteala ca a trebuit sa ii tina piept, doua ore, lui Tarlici, alias Marius Rusu. Insa masura talentului sau a fost dat, la fel ca vineri (in spectacolul oferit botosanenilor alaturi de Filarmonica Botosani), in mometele muzicale, cand a impresionat sutele de oameni din sala Teatrului.

De apreciat intreaga echipa de prezentatori, in special Alexandra si Bogdan. Firescul, spontaneitatea, dezinvoltura si, de ce nu, farmecul cu care au trecut peste putinele momente inerente oricarui spectacol, atunci cand textul le-a mai jucat cate o festa.

De altfel, prestanta si farmecul prezentatorilor au dat intreaga linie a spectacolului, chiar si atunci cand ei insisi au cantat.

Scenografie originala, regie adaptata unui spatiu care oferea cu darnicie posibilitatea crearii momentelor fantastice - zapada, aprinderea beculetelor, dar mai ales ninsoarea cu balonase, care a materializat magia si a facut vizibil misterul care se petrecea in fata tuturor.

Pentru ca magia Craciunului sunt ei, copiii nostri: Miruna Buza, Raluca Ursu, Oana Tabultoc, Bogdan Bidasca, Viviana Sposub, Alexandra Mera, Sorena Bidasca, Roxana Ursu, Claudia Rusu, Costinel Balan. Sub indrumarea Oanei Puscasu, cea care i-a scos pe scena in toata splendoarea lor.

Impletirea dintre cantec, teatru, poveste muzicala, coregrafie pare sa fie cheia succesului pentru reusita unui spectacol de tinuta, unul dintre cele mai reusite din ultimii ani la Botosani.

De precizat ca toti copiii au cantat live, in interpretari de calitate. Si pentru ca la final Mos Craciun in persoana a sosit pe scena, micii spectatori din sala au primit CD-uri cu melodii interpretate in spectacol, spre bucuria copiilor si, de ce nu, a parintilor care au aplaudat minute in sir prestatia artistilor de pe scena.
 

SPECTACOLUL POATE FI VIZIONAT IN ARHIVA LIVE BOTOSANI!

CRACIUN FERICIT!

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
74

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
152

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
48

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...