Eveniment încărcat de emoție la Monumentul Eroilor Botoșăneni. Va fi predată Ștafeta Veteranilor „Invictus” și a drapelului cu care militarii botoșăneni vor alerga până la Carei

În data de 17 octombrie 2022, începând cu ora 17:10, la Monumentul Eroilor Botoșăneni din cel de-al Doilea Război Mondial din municipiul Botoșani, va avea loc primirea-predarea Ștafetei Veteranilor 2022 – „INVICTUS” de pe traseul roșu.

Aceasta va fi așteptată de către Comandantul Garnizoanei Botoșani – locotenent colonel Ovidiu Damian, oficialități locale și militarii Batalionului 335 Artilerie „Alexandru cel Bun” din Botoșani.

Momentul încărcat de emoție va fi cel al predării efective a Ștafetei și a Drapelului Tricolor de către militarii din Garnizoana Iași, către militarii din Batalionul 335 Artilerie „Alexandru cel Bun” Botoșani.

Militarii din Batalionul 335 Artilerie „Alexandru cel Bun” vor prelua Ștafeta și Drapelul Tricolor și vor pleca în alergare spre Suceava, pentru a ajunge în data de 25 Octombrie împreună cu ștafetele de pe traseul galben și albastru la Monumentul Ostașului Român din Carei .

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Părintele Ioan Alupoaiei, condus pe ultimul drum de ziua preotesei sale! ÎPS Teofan: „Poate Părintele Ioan era deja pregătit pentru veșnicie” (foto, video)

astăzi, 15:21

Comunitatea creștină și-a luat rămas bun de la unul dintre cei mai iubiți și apreciați preoți din municipiul Botoșani. Peste 300 de botoșăneni au venit la Biserica „Izvorul Tămăduir...

Noul prefect de Botoșani a depus jurământul de credință. Nechifor: „Îmi doresc să nu vă înșel așteptările” (foto, video)

Friday, 13 September 2024

Decizia de a-l numi în funcția de prefect al județului Botoșani pe Dan Nechifor a fost luată în ședința de Guvern care a avut loc miercuri, 11 septembrie 2024. La două zile de la nu...

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani deschide stagiunea cu o premieră: L.M.A., spectacol cu, pentru și despre adolescenți! (foto, video)

Thursday, 12 September 2024

Este vorba despre „L.M.A.” de Selma Dragoș, în regia Deliei Gavlițchi. Regia artistică: Delia Gavlițchi, Scenografia: Tȕnde Tomos, Coregrafia: Victoria Bucun, Sound design: Adri...