Două seri de tango, jazz, romanțe și muzică de film la Amfiteatrul „Cornișei”

Două seri de tango, jazz, romanțe și muzică de film la Amfiteatrul „Cornișei”

Amfiteatrul Parcului de Agrement „Cornișa” găzduiește patru concerte de tango, romanțe și jazz, grupate într-un concept unic și inovator pentru județul Botoșani. Festivalul „Sara pe deal” are loc în perioada 26 – 27 mai și lansează o provocare pentru iubitorii de genuri muzicale sofisticate.

„Festivalul își propune să aducă în fața publicului cât mai larg muzica de calitate interpretată de artiști foarte talentați, experți în domeniul lor de activitate, într-o formulă foarte accesibilă și plăcută publicului. Genurile muzicale prezentate includ canzonete, tango-uri, romanțe napoletane, muzica de film, arii foarte cunoscute din opere celebre și jazz cu accente și influențe folclorice în interpretarea Luizei Zan”, au transmis organizatorii evenimentului.

Vor evolua pe scenă artiști de calibru internațional, printre care soprana Ilinca Băcilă, reprezentanta României la Eurovision, Noemi Onucu, câștigătoarea Concorso Internazionale di Canto Lirico din Siena și Adelina Cociobanu, câștigătoare a Concursului Internațional „Remember Enescu”.

Artistul botoșănean Bogdan Ota va susține un recital în prima seară a Festivalului „Sara pe Deal”, apoi va evolua alături de orchestra Etnophonica, din care fac parte concertmaistrul Radu Cotoman, violoncelistul Emerich Ghercă, contrabasistul Adrian Fântână și clarinetistul Silviu Butnariu. Seria concertelor se va încheia cu Orchestra Simfonică „Liber Artis” din Iași.

Festivalul este organizat de Asociația Culturală „Bogdan Ota” și Parcul de Agrement „Cornișa Aquapark & Sports”.

 

 

Spune-ne opinia ta