Din Africa, cu recunoștință pentru Vlad Plăcintă: botoșăneanul construiește fântâni cu apă potabilă pentru localnicii din Uganda

Din Africa, cu recunoștință pentru Vlad Plăcintă: botoșăneanul construiește fântâni cu apă potabilă pentru localnicii din Uganda

Vlad Plăcintă, coordonatorul Asociației „Salvează o inimă”, a finanțat construirea unor fântâni cu apă potabilă, pentru localnicii săraci din Uganda, Africa, iar lucrările la forarea celor două fântâni au început deja.

Au început lucrările la forarea celor două fântânii din Uganda. Noi, din păcate, ne batem joc de apă și o irosim inutil de foarte multe ori. Sunt state în lume care merg la 6-12 km pentru un bidon cu apă potabilă. Eu nu le-am cerut să îmi mulțumească sau să-mi facă bannere dar prin asta și-au arătat respectul lor față de mine. Le mulțumesc pentru dragoste și mai ales că mi-au oferit șansa de ai ajuta”, a transmis Vlad Plăcintă.

Inimosul botoșănean  s-a alăturat acțiunii umanitare inițiată de omul de afaceri sucevean, Ștefan Mandachi, care nu se află la prima acțiune de acest fel.

Proiectul susținut de Vlad Plăcintă se va numi „Salvează o inimă” și va veni în sprijinul a 10.000 de oameni proveniți dintr-o comunitate extrem de săracă din Uganda.

Și pentru România sunt planuri mari. Ștefan Mandachi, intenționează să construiască fântâni cu apă potabilă în cele mai sărace și izolate zone din țară.

„Vlad Plăcinta a finanțat o FÂNTÂNĂ ÎN AFRICA! Am ajuns la 12 fântâni din momentul în care am demarat proiectul nostru cu Mihai Brasov.

Fântâna lui Vlad se va numi „Salvează o inimă” și va domoli setea copiilor și bătrânilor dintr-o comunitate extrem de săracă din Uganda. Cinste lui. Cinste muncii lui și faptelor sale. Începem în forță și construcția de fântâni în țara noastră, în zonele izolate și sărace!”, a precizat antreprenorul sucevean.

În Africa, construirea unei fântâni se realizează mult mai greu decât în România, necesitând foraje speciale. Fiecare fântână costă 7.500 de dolari și va purta pentru totdeauna numele ctitorilor și al copiilor lor.

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta