Demo Drift Show pentru pasionații de mașini și senzații tari (foto, video)

Pasionații de mașini și senzații tari pot urmări astăzi un show de drift-uri chiar în centrul municipiului Botoșani.

Demo Drift Show pentru pasionații de mașini și senzații tari (foto, video)

Asociația de Drift din Botoșani, împreună cu Primăria municipiului Botoșani și Consiliul Local, organizează în acest weekend un eveniment ce reunește pasionații de adrenalină. Este vorba despre Demo Drift Show, ce se desfășoară în parcarea magazinului Elvila.

În cadrul show-ului sunt reuniți 12 piloți consacrați, din Campionatul Național de Drift clasele Street, Semipro și Pro. 

De asemenea, cei care vor dori să participe la Taxi Drift trebuie să știe că biletele vor fi înscrise într-o tombolă, iar toți banii alocați evenimentului vor fi donați în scop caritabil.

Vezi în imaginea de mai jos programul complet al evenimentului de sâmbătă și duminică. 

„Venim cu o veste bună. Dacă alegi să mergi la Taxi Drift și să faci o faptă bună, deoarece tot bugetul alocat din Taxi Drift va fi donat mai departe în scopuri caritabile. Nu doar că o să ai parte de o experiență foarte faină, pe lângă asta vă anunțăm că veți fi înscriși automat într-o tombolă organizată de noi și cu ajutorul sponsorilor noștri. 24 de persoane dintre cei care au ales să meargă la Taxi Drift vor fi extrase duminică, la finalul evenimentului”, precizează organizatorii.

Intrarea publicului este gratuită. 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Zeci de botoșăneni au încins Hora Unirii pe Pietonal (foto, video)

Vineri, 1 Decembrie 2023
993

Ziua Națională a României a fost sărbătorită de dimineață până seara de zeci de botoșăneni, care fie au participat la diverse activități, fie au fost alături de familie.Pe...

1 Decembrie la Botoșani: cetățenii au ieșit pentru o paradă „fastuoasă” și s-au ales cu un concert popular pe Unirii (foto, video)

Vineri, 1 Decembrie 2023
3524

Adunați cu mic, cu mare în Centrul Istoric al orașului, însă într-un număr redus în comparație cu anii trecuți, botoșănenii au participat la momente festive. S-a intona...

Mobilizare exemplară a botoșănenilor pentru salvarea fetiței trimisă la Iași cu arsuri pe față și mâini (foto)

Joi, 30 Noiembrie 2023
821

Peste 100 de botoșăneni au sărit în ajutorul familiei greu încercate de viață, din Săveni. Elevi, oameni simpli, apărători ai legii și ai vieții omenești sau șefi de instituți...