Demo Drift Show pentru pasionații de mașini și senzații tari (foto, video)

Pasionații de mașini și senzații tari pot urmări astăzi un show de drift-uri chiar în centrul municipiului Botoșani.

Demo Drift Show pentru pasionații de mașini și senzații tari (foto, video)

Asociația de Drift din Botoșani, împreună cu Primăria municipiului Botoșani și Consiliul Local, organizează în acest weekend un eveniment ce reunește pasionații de adrenalină. Este vorba despre Demo Drift Show, ce se desfășoară în parcarea magazinului Elvila.

În cadrul show-ului sunt reuniți 12 piloți consacrați, din Campionatul Național de Drift clasele Street, Semipro și Pro. 

De asemenea, cei care vor dori să participe la Taxi Drift trebuie să știe că biletele vor fi înscrise într-o tombolă, iar toți banii alocați evenimentului vor fi donați în scop caritabil.

Vezi în imaginea de mai jos programul complet al evenimentului de sâmbătă și duminică. 

„Venim cu o veste bună. Dacă alegi să mergi la Taxi Drift și să faci o faptă bună, deoarece tot bugetul alocat din Taxi Drift va fi donat mai departe în scopuri caritabile. Nu doar că o să ai parte de o experiență foarte faină, pe lângă asta vă anunțăm că veți fi înscriși automat într-o tombolă organizată de noi și cu ajutorul sponsorilor noștri. 24 de persoane dintre cei care au ales să meargă la Taxi Drift vor fi extrase duminică, la finalul evenimentului”, precizează organizatorii.

Intrarea publicului este gratuită. 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Veteranii unei instituții din Botoșani, la ceas aniversar. Kohut: „Altfel alergam de ciobani și de bâtele lor...” (foto, video)

Vineri, 12 Iulie 2024
1193

Leo Kohut, inspector de muncă superior în cadrul Compartimentului Control Muncă Nedeclarată din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) din Botoșani, dar care a fost și inspector ...

Un sfert de secol de Inspecția Muncii la Botoșani. Director: „Ne-am străduit să fim activi și responsabili...” (foto, video)

Joi, 11 Iulie 2024
1495

Pentru a marca această zi importantă atât în comunitate, dar și pentru cei care lucrează în acest domeniu, ITM Botoșani a organizat o reuniune la care au participat reprezentan...

Botoșăneni ajunși la urgențe din cauza caniculei, printre victime se numără și copii!

Joi, 11 Iulie 2024
652

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani a fost luată cu asalt de botoșăneni cărora li s-a făcut rău din cauza căldurii puternice de afară....