Cupluri premiate de municipalitatea botoșăneană la împlinirea a 50 și 60 de ani de căsnicie neîntreruptă (foto, video)

Ajunși în acest moment special, aceștia și-au adus aminte de începutul căsniciei și de toate momentele petrecute împreună, fie ele bune sau rele.

Sala „Mihai Eminescu” din incinta Primăriei Municipiului Botoșani a fost neîncăpătoare pentru zecile de cupluri care au marcat acest moment emoționant din viața lor.

31 de cupluri au sărbătorit 50 de ani de căsnicie (Nunta de Aur), iar patru cupluri au marcat cei 60 de ani de la nuntă (Nunta de Diamant). 

În cadrul evenimentului, Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani, a ținut să pună accent pe faptul că nu a uitat de solicitările cetățenilor vârstnici.

Este un eveniment de suflet, în care vă mulțumim pentru ceea ce ați făcut pentru orașul nostru și în același timp vă felicităm și vă dorim să fiți sănătoși în continuare. Ceea ce se întâmplă în orașul nostru ați văzut, încercăm să facem condiții mai bune atât pentru cei mai tineri, cât și pentru dumneavoastră cei aflați la a doua tinerețe. Am ținut cont atunci când m-am întâlnit cu dumneavoastră de ceea ce ați cerut. Îmi aduc aminte că ați făcut solicitări pentru bănci și am ținut cont de asta. Dar aștept și astăzi să îmi transmiteți ce solicitări mai aveți. Cetățenii sunt cei mai buni consilieri ai mei. Ne bucurăm să vă avem aici și vă așteptăm și în anii următori”, a declarat Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani.

Cuplurile au primit din partea municipalității o sumă de bani și o diplomă. 

Vă felicit încă o dată pentru faptul că ați avut parte de 50 de ani de înțelegere, de 60 de ani de înțelegere și conviețuire. La mulți ani!”, a transmis primarul Cosmin Andrei.

Evenimentul a fost încheiat cu o sesiune de fotografii, fiecare dorind să marcheze acest moment și să trimită fotografiile copiilor și nepoților.

 

 
















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ajutor pentru bolnavii din Botoșani aflați în fază terminală, despre ce este vorba! (video)

Friday, 27 September 2024

Bolnavii aflați în fază terminală și care nu pot fi îngrijiți acasă pot beneficia de îngrijri medicale în regim de spitalizare continuă la o clinică privată de paliati...

Pacienții care nu vor mai sta pe o listă de așteptare, anunțul șefei CAS Botoșani! „Au fost foarte multe controverse” (video)

Friday, 27 September 2024

Alina Mustiață, directorul Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) din Botoșani, anunță faptul că a fost pus în aplicare din acest an Planul Național de Cancer. În cadrul acestui pl...

Botoșaniul are o nouă stație de monitorizare a calității aerului! (video)

Friday, 27 September 2024

În cadrul ședinței de Colegiu Prefectural aferentă lunii septembrie, Daniela Mihalache din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Botoșani a anunțat faptul că municipiul Botoșa...