Comunitatea Rușilor Lipoveni, în vizită la Palatul Parlamentului

Comunitatea Rușilor Lipoveni, în vizită la Palatul Parlamentului

În cursul zilei de marți, 28 iunie, o delegație de 43 de persoane din partea Comunității Rușilor Lipoveni din Botoșani, formată din copii și adulți, a efectuat o vizită la Palatul Parlamentului.

Acțiunea a avut loc cu implicarea președintelui Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, a ministrului Muncii, Marius Budăi, a deputatului Alexandra Huțu, a deputatului Dan Șlincu și a senatorului Lucian Trufin.

„Mulțumim pe această cale tuturor pentru organizarea, atenția și timpul acordat acestui important moment”, precizează reprezentanții Comunității Rușilor Lipoveni.

(Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
1

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
124

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
726

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...