CD-uri cu Imnul României, intonat de corul de fete de la Pedagogic, pentru toate școlile și instituțiile din județ

CD-uri cu Imnul României, intonat de corul de fete de la Pedagogic, pentru toate școlile și instituțiile din județ

Corul de fete al Liceului Pedagogic „Nicolae Iorga” din Botoșani, condus de domnul Profesor Laurențiu Palade și Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) au oferit, pentru Ziua Națională a României, tuturor unităților de învățământ din județ și tuturor instituțiilor statului, aproape 200 de CD-uri, cu o înregistrare excepțională a imnului României.

Potrivit oficialilor din educație, această versiune de interpretare a imnului va fi utilizată la toate manifestările oficiale din școli, dacă imnul nu este interpretat live.

„Componența Corului este atașată, iar elevele și domnul profesor, merită toată lauda pentru talentul și performanțele recunoscute, de-a lungul timpului. Conducerea Inspectoratul Școlar Județean din Botoșani și doamna Inspector școlar Profesor Oana Maria Vasilache vă mulțumesc, domnule Profesor, dumneavoastră și fiecărei eleve în parte, pentru colaborarea frumoasă și pentru realizarea acestui proiect de suflet! La mulți ani, dragi români de pretutindeni”, este mesajul transmis de către Ada Macovei, inspector școlar general.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
436

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
567

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...

Pași importanți pentru realizarea Șoselei de Centură a Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1732

Proiectul pentru realizarea Șoselei de Centură Ocolitoare a municipiului Botoșani a fost scos la licitație. Tronsonul de 10 kilometri va avea continuitate în Drumul Expres Botoșani – ...