Botoșănean premiat la competiții muzicale de la nivel județean și național (video)

Botoșănean premiat la competiții muzicale de la nivel județean și național (video)

În acest weekend a avut loc, la București, marea finală a competiției de muzică pentru copii „GOLDEN VOICES 2023”, unde au fost aleși cei trei mari câștigători ai concursului structurat pe 3 mari categorii: limba maternă, limba străină și limba turcă.

În competiție s-au înscris voci tinere și talentate din întreaga țară, complicând misiunea juriului din care a făcut parte și inegalabilul Smiley. A fost o atmosferă specială, încărcată de talent, dar și de mult suspans. Într-un final, au fost aleși și câștigătorii Golden Voices ediția 2023.

Botoșăneanul Eric Crăcană a reprezentat orașul nostru cu brio, fiind clasat pe cea mai înaltă poziție la categoria limba maternă (Premiul I), unde a interpretat piesa „ROMÂNIA”, compusă de Adrian Daminescu.

De asemenea, Eric a câștigat, la începutul lunii martie, Premiul I și la Festivalul International „MĂRȚIȘOR DOROHOIAN”, iar anul trecut a fost vocea câștigătoare a concursului organizat de Mihai Trăistariu. Palmaresul micului artist de 13 ani este unul foarte bogat, numărând peste 30 de premii și trofee obținute la cele mai prestigioase concursuri de muzică pentru copii din România

Eric este elev in clasa a VII-a A, la Colegiul Național „A.T. Laurian” și se pregătește în cadrul studioului muzical pentru copii CHEIA SOL, cu prof. Oana Pușcașu.


 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Aleșii de la județ au mutat ședința ordinară în online, un consilier îi cere Doinei Federovici socoteală cu datoriile! (video)

Vineri, 26 Iulie 2024
392

Ședința ordinară a Consiliului Județean aferentă lunii iulie a fost organizată, vineri, 26 iulie, în online.Toate proiectele existente pe ordinea de zi au trecut de votul consilierilor...

Cătălin Flutur aduce acuzații grave la adresa lui Valeriu Iftime: „PNL și PSD au făcut un troc la nivel mare...”

Vineri, 26 Iulie 2024
820

La aproximativ o lună de la alegerile locale din 9 iunie 2024, mai exact pe 1 iulie, Cătălin Flutur a avut și prima reacție. Atunci, liberalul care a pierdut cursa pentru funcția de primar al mu...

Persoane dispărute și date în urmărire națională sau internațională, depistate cu ajutorul aplicației e-Dac la Botoșani! (video)

Vineri, 26 Iulie 2024
368

De la începutul lunii aprilie 2024, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani au fost dotați cu terminale mobile, având instalată aplicația e-DAC...