Așa ceva… Pompierii au găsit două fețe de pernă pline cu pitoni regali!

Așa ceva… Pompierii au găsit două fețe de pernă pline cu pitoni regali!

Când ne gândim la pompieri ne gândim la faptul că sunt dispuși să-și dea viața pentru a stinge flăcările, însă nimeni nu se aștepta ca în două fețe de perne dintr-un apartament unde a fost un chiriaș care a plecat să găsească un adevărat cuib de pitoni regali!

Pompierii din orașul Sunderland din Marea Britanie au găsit două fețe de pernă pline cu cel puțin 13 șerpi abandonați, de diferite mărimi.

Autoritățile au identificat în cele două fețe de pernă, descrise inițial drept pungi, cel puțin 13 pitoni regali, conform sunderlandecho.com.

„Pompierii din Departamentul Farringdon au fost șocați când au găsit două pungi de șerpi lângă stație”, a declarat inițial purtătorul de cuvânt al Departamentului.

O zi mai târziu, managerul Departamentul de Pompieri a reacționat la incidentul bizar.

„În primul rând, s-a dovedit că erau fețe de pernă. Am descoperit trei șerpi foarte mari și alții mai mici, care ar fi putut fi pui ai altor șerpi”, a spus Kevin Burns.

Pompierii au izolat zona, au chemat protecția animalelor, iar șerpii se află acum la un cabinet veterinar.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
214

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
378

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
152

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...