ADIO, Michael - Ceremonia in memoria lui Michael, "cel mai mare show de pe pamanat"! - VIDEO

ADIO, Michael - Ceremonia in memoria lui Michael, "cel mai mare show de pe pamanat"! - VIDEO

 MICHAEL JACKSON  

Desi este mort, Michael va continua sa cante sub forma unei holograme. Funeraliile vor fi transmise asta-seara la TV si pe internet .

Ceremonia funerara publica a lui Michael Jackson va incepe la ora 10.00 a.m. (20.00, ora Romaniei) la Staples Center din Los Angeles, potrivit unui comunicat emis de familie.

Inmormantarea lui Michael Jackson are loc in aceasta dimineata, la Los Angeles, la ora locala 8.00 (18.00, ora Romaniei) cu doua ore inaintea ceremoniei memoriale publice.

Staples Center este ultima sala in care pop-starul american isi facea repetitiile pentru seria de concerte londoneze si poate gazdui pana la 20.000 de persoane.

The Sun scrie ca la ceremonie vor participa staruri de prima mana printre care Mariah Carey, Usher, Stevie Wonder si Lionel Richie, dar si si Jennifer Hudson, Smokey Robinson, Magic Johnson, Kobe Bryant, Rev Al Sharpton, Brooke Shields, John Mayer.

"Sunt cu totii oameni despre care Michael a vorbit in ultimele luni si care vor arata care erau gusturile sale muzicale la momentul decesului. Asa cum Michael a spus deja, va fi cel mai mare show de pe pamant", a declarat o sursa apropiata familei Jackson pentru The Sun.

Celebrul covor rosu pentru celebritati va fi inlocuit cu unul negru, in semn de respect. Multe dintre detaliile ceremoniei sunt tinute secrete de organizatori, dar cu siguranta va fi unul dintre cele mai mari spectacole pe care lumea le-a vazut.

Cat despre inmormantarea propriu-zisa, The Sun scrie ca Michael Jackson va fi ingropat marti, la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles, cu doua ore inainte de ceremonia publica, insa aceasta informatie nu a fost confirmata de oficialitati.

Starul va fi inmormantat intr-un sicriu Promethean, placat cu aur si cu matase albastra in interior si va fi imbracat intr-unul din costumele sale de scena, alaturi de cateva simboluri ale muzicii si vietii sale, inclusiv faimoasa manusa alba pe care iubea sa o poarte.

Presa locala mai speculeaza ca acesta va fi un "loc de veci" temporar, pana in momentul in care familia va rezolva problemele birocratice, pentru a putea muta sicriul la Neverland.

8.750 de fani ai lui Michael Jackson au castigat cate doua bilete la ceremonia care va avea loc la Staples Center din Los Angeles, din 1,6 milioane de oameni care au participat la loterie.

Castigatorii au fost anuntati prin e-mail, in cursul zilei de duminica. Cateva ore mai tarziu, pe EBay se vindeau bilete la ceremonie, licitatiile ajungand la 20.000 de dolari, informeaza site-ul examiner.com.

Autoritatile locale din Los Angeles se asteapta ca 700.000 de oameni sa vina la Staples Center pentru a incerca sa intre la ceremonie. Reprezentantii politiei i-au avertizat pe acestia ca nici nu vor putea vedea sala si vor sta degeaba in soare.

Autobuzele care trec prin zona Staples Center au fost redirectionate, iar accesul pietonilor va fi restrictionat pe o distanta destul de mare in jurul arenei. In perimetru vor putea intra doar cei care au atat biletul, cat si bratara de la mana.

Oficialii au facut un apel ca cei fara bilet sa stea acasa pentru a vedea ceremonia la televizor. E!, CNN, ABC, Fox, TV Guide Channel, si Fox News vor transmite evenimentul istoric.

Michael peste tot!

Los Angeles, orasul care pana in urma cu doua saptamani parea gol, este acum plin ochi. Imitatorii lui Jackson stau la fiecare colt, Thriller razbate din orice magazin cu profil turistic, iar coada la autobuzul StarLine care te plimba pe la toate locurile de interes din viata lui Michael este interminabila.

In fiecare zi a saptamanii care a trecut, Anderson Cooper, prezentatoul-vedeta al CNN, a transmis de pe acoperisul cladirii televiziunii, avand pe fundal binecunoscutul semn Hollywood de pe dealurile din apropiere.

De asemenea, autoritatile locale se asteapta ca locul unde Michael Jackson va fi inmormantat sa devina o franciza de gen Disneyland, care va genera sume uriase de ani, zi de zi.
 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

astăzi, 20:34
404

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

astăzi, 19:51
109

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
70

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...