Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, marcată de prefectul Sorin Cornilă și președinta CJ a persoanelor Vârstnice (fotogalerie)

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, marcată de prefectul Sorin Cornilă și președinta CJ a persoanelor Vârstnice (fotogalerie)

Pe 1 octombrie este sărbătorită Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, o zi specială și un moment prielnic pentru a ne gândi la cei de la care avem mereu câte ceva de învățat.

Cu această ocazie, președinta Consiliului Județean a persoanelor Vârstnice, Maria Paraschiv, a fost invitată la sediul Instituției Prefectului, pentru a se întâlni cu prefectul județului Botoșani.

„Marcăm astăzi ziua acelor persoane speciale pentru noi, care ne-au învățat să facem diferența dintre bine și rău și cărora le datorăm mult din ceea ce suntem. Experiența lor de viață reprezintă o resursă important pentru noi. Cele mai prețioase lecții de la ei le învățăm. Cu ajutorul lor descoperim ce este iubirea necondiționată, înțelepciunea și bunătatea. În numele Instituției Prefectului și al meu le urez seniorilor un sincer ,,La mulți ani!’’, sănătate, fericire, pensie lungă!", a precizat trimisul Guvernului în teritoriu, prefectul Sorin Cornilă.
 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Bărbat amendat și lăsat fără lemne, după ce a încercat să păcălească oamenii legii

Luni, 6 Februarie 2023
140

Sâmbătă, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 8 din Flămânzi au oprit pe drumul județean D.J. 208 H, în comuna Coșula, o autoutilitară care transporta mater...

Acțiune a polițiștilor din Ștefănești pentru depistarea ilegalităților în domeniul silvic

Luni, 6 Februarie 2023
106

Sâmbătă, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești au organizat o acțiune pentru prevenirea și co...

Tineri amendați și lăsați fără permis, după ce au fost surprinși făcând drifturi

Luni, 6 Februarie 2023
1817

În zilele de 4 și 5 februarie 2023, polițiștii rutieri au sancționat 3 conducători auto din municipiul Dorohoi și din municipiul Botoșani pentru conducere agresivă a autoturismului, info...