Zeci de copii au petrecut o după-amiază de poveste alături de polițiști (video)

Zeci de copii au petrecut o după-amiază de poveste alături de polițiști (video)

Vineri, 2 iunie 2023, peste 20 de copii au avut parte de clipe de neuitat alături de idolii lor, polițiștii botoșăneni. Copiii, care provin din mai multe familii din județ, au avut parte de o după-amiază pe care cu siguranță o vor ține minte. 

Într-un cadru de poveste, oferit de Unik Land Botoșani, cei mici, împreună cu polițiștii din mai multe structuri ale IPJ Botoșani, s-au întâlnit cu personaje din povești, s-au jucat, au cântat, au dansat și au avut parte de o după-amiază plină de surprize. 

Pe lângă activitățile distractive, copiii, cu vârste între 4 și 15 ani, au primit jucării și dulciuri, apoi, la finalul evenimentului au plecat acasă cu o mulțime de amintiri dulci. Pe lângă acestea fiecare copil a primit la final câte o fotografie care să îi amintească de această zi specială. 

Cu toții au plecat spre case cu zâmbete largi pe chip, după ce s-au întâlnit cu cei pe care îi puteau admira doar când îi vedeau în misiuni.  

Pe lângă dulciurile oferite de polițiștii botoșăneni, activitatea  de vineri a fost realizată și sprijinul celor de la Unik Land și al Pizzeriei Avanti.

(Comunicat de IPJ Botoșani)

 










 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
27

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
33

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
32

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...