Zeci de autovehicule trase pe dreapta de polițiști în cadrul unei acțiuni. Patru șoferi au rămas fără permis de conducere (fotogalerie)

Zeci de autovehicule trase pe dreapta de polițiști în cadrul unei acțiuni. Patru șoferi au rămas fără permis de conducere (fotogalerie)

În cursul zilei de marți, în intervalul orar 18:00 - 24:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu cei din cadrul Biroului de Ordine Publică și Secțiilor de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și nr. 3 Hlipiceni au organizat o acțiune, cu efective mărite, pentru prevenirea accidentelor rutiere și pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau al altor substanțe.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 90 de persoane, au fost controlate 77 de autovehicule și au fost efectuate 52 de testări cu aparatul etilotest.

„În urma neregulilor constatate au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 10.000 de lei și au fost reținute 4 permise de conducere”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani. 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Povestea unei copile care suferă de multiple afecțiuni la doar patru ani. Andreea are nevoie de ajutorul semenilor (fotogalerie)

astăzi, 11:56
101

Andreea are doar patru ani și locuiește într-un sat de lângă orașul Dorohoi. Dacă unii copii se bucură de copilărie și pășesc zâmbitori în viață, Andreea se luptă ...

FC Botoșani scoate la licitație afișul de la meciul cu FC Argeș, pentru a o ajuta pe o tânără diagnosticată cu boala Lyme

astăzi, 11:02
123

FC Botoșani scoate la licitație afișul de la meciul cu FC Argeș, pentru a o ajuta pe o tânără diagnosticată cu boala Lyme. Pe afișul de impact este portretizat jucătorul Sebastian Maila...

Bărbat amendat de jandarmi cu 1000 de lei pentru transport ilegal de lemne

astăzi, 10:30
250

Un bărbat a fost sancționat seara trecută de jandarmii botoșăneni, deoarece nu a putut prezenta documente care să dovedească legalitatea transportului de material lemnos pe care îl efectu...