VIRAL: Italieni rugați să ajute la găsirea fetelor dispărute în Caracal. Ideea aparține unor românce

VIRAL: Italieni rugați să ajute la găsirea fetelor dispărute în Caracal. Ideea aparține unor românce

Salvați cele două fete „ucise”, fără niciun cadavru găsit, fără niciun indiciu că ele chiar au fost ucise. Se zice că sunt aduse și vândute de către răpitorii lor aici, în Italia, pentru prostituție, se precizează într-un afiș în limba italiană, care ar fi apărut în mai multe orașe din Italia.

Fotografia, făcută de către un român din diaspora, s-a viralizat cu repeziciune. Apelul către italieni de a contribui la găsirea celor două fete dispărute în Caracal prinde un ecou tot mai extins.

În text se subliniază incompetența anchetatorilor, cele două puștoaice, Alexandra, de 15 ani, și Luiza, de 18 ani, fiind răpite de „un bătrân de 65 de ani”. „Dați o mână de ajutor, toată România le caută”, se precizează în final. 

Din informațiile obținute cu cei de la capătul liniilor de telefon afișate, ideea aparține unor românce, Nicoleta și Roberta, stabilite în Italia. Cele două, impresionate de povestea fetelor răpite, au lipit sute de astfel de anunțuri.

Unul dintre numerele expuse este al unui administrator de produs blogging în social media, stabilit în Callania, care a recunoscut că a acceptat să promoveze apelul fetelor, cu toate că nu își dă seama încă de ce reacții ar putea avea în momentul în care apelantul ar susține că a văzut-o pe una dintre fetele căutate.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

45 de dascăli vor să predea în cadrul Centrului de Excelență

Miercuri, 20 Octombrie 2021
556

Nu mai puțin de 45 de profesori vor susține, miercuri și joi, proba interviului pentru a putea fi selectați să predea în cadrul Centrului Județean de Excelență, a declarat Irina Telișc...

Protopopiatul din Botoșani are noi clerici în slujba Bisericii

Miercuri, 20 Octombrie 2021
650

Duminică, 10 octombrie 2021, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Teofan, la Parohia „Sfântul Ilie” – Icușeni Vale, comuna Vorona, a avut l...

Doliu în învățământul botoșănean: Mihai Dos, un apreciat profesor, s-a înălțat la ceruri

Miercuri, 20 Octombrie 2021
2833

Învățământul din județul Botoșani este în doliu. Marți, profesorul Mihai Dos, originar din Vorona, s-a stins din viață.Mihai Dos a studiat la Facultatea de Filosofie...