Viață de coșmar pentru doi soți din Botoșani. ”E o fostă prietenă a soției, ne terorizează cu mesaje și amenințări!” (Video)

Nu mai au liniște! Doi soți dintr-o comună din județul Botoșani trăiesc de un an într-o teroare continuă. Nu mai puțin de patru dosare penale sunt înregistrate la Poliție.

Viață de coșmar pentru doi soți din Botoșani. ”E o fostă prietenă a soției, ne terorizează cu mesaje și amenințări!” (Video)

Se întâmplă la Vlădeni, județul Botoșani. Un cuplu a început să îi sune în timpul nopții pe cei doi soți, să le trimită mesaje în care îi amenințau cu moartea. La sfârșitul anului 2022, cei doi au pătruns pe proprietatea familiei și au agresat-o fizic pe soție, care era singură acasă.

”E o fostă prietenă a soției și de un an ne terorizează cu mesaje și amenințări. Nu avem nimic cu ei, nu ne interesează de ei. Vrem doar să fim lăsați în pace și fiecare să-și vadă de viața lor și de drumul lor în viață. M-a sunat soțul ei și mi-a zis când vin înapoi din oraș îmi taie capul cu toporul. Își tot face profil de whatsapp și ne scrie de pe diverse numere că ne omoară”, a mărturisit pentru IasiTV Live bărbatul din Vlădeni.

Amenințările au început anul trecut, în urma unor neînțelegeri. Când nu au mai suportat, cei doi au făcut plângere la Poliție.

”La nivelul Postului de Poliție Vlădeni au fost înregistrate patru dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunilor de lovire sau alte violențe, de amenințare și violare de domiciliu. Cercetările continuă pentru tragerea la răspundere a agresorilor”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
183

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
371

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
103

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...