Un taximetrist din Botoșani a returnat o sacoșă cu 40.000 de euro unui client care o uitase în mașină

Un È™ofer de taxi din BotoÈ™ani i-a returnat unui client uituc o sacoșă plină cu bancnote de euro. Estimează suma lăsată din greÅŸeală în maÈ™ină la 40 de mii de euro.  

Văzând atâÅ£ia bani, ÅŸoferul s-a străduit să-l caute pe bărbat prin tot oraÈ™ul.

Constantin Ionescu este de-o viaţă È™ofer de taxi în BotoÈ™ani, iar de mai bine de 20 de ani găseÈ™te săptămânal obiecte de valoare, uitate de clienÈ›i în maÈ™ina lui.

Luna trecută însă, un bătrân care i-a comandat o cursă prin oraÈ™, a uitat pe banchetă, o sacoșă plină de bani.

„M-am uitat în sacoșă să văd ce-i. Am dat cu mâna dedesupt aÈ™a, È™i mi s-a părut că e ciocolată. Când m-am uitat È™i am văzut că-i ...aÈ™a era, o legătură, un balot de euro, am anunÈ›at dispeceratul. Era un balot de 100 de euro È™i dedesupt erau de 50. Dacă e o legătură aÈ™a, 40.000 de euro cred că erau", a spus Constantin Ionescu pentru ProTV.

Åžoferul s-a ÅŸi speriat când a văzut atâÅ£ia bani È™i a plecat în căutarea bătrânului, în speranÈ›a că îl va găsi acolo unde l-a lăsat.

„Tocmai, bătrânul venise, m-au anunÈ›at colegii mei, vezi, bătrânul te aÈ™teaptă, te caută. Vă căutaÈ›i reciproc. Cum să păstrez dacă nu e al meu lucrul? Dacă ai oprit astăzi lucrul, mâine pierzi mai mult, nu? Eu aÈ™a cred!", a mai spus taximetristul.

Cu lacrimi în ochi, bătrânul i-a mulÈ›umit că i-a returnat banii È™i i-a oferit ca recompensă 200 de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod roșu de ploi torențiale și abundente în județul Galați!

astăzi, 10:13

Meteorologii au emis o nouă atenÈ›ionare meteo pentru judeÈ›ul GalaÈ›i. Astfel, pe 30 septembrie de la ora 00:00 până la ora 09:00 va fi COD ROȘU. În judeÈ›ul GalaÈ›i va ploua torenÈ...

Școală din județul Botoșani, decorată de președintele României!

astăzi, 09:57

Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” din IbăneÈ™ti va fi decorată, pe 8 octombrie, la Palatul Cotroceni de Klaus Iohannis, preÈ™edintele României. Această distincÈ›ie va fi o...

Ce măsuri ia Dinamo împotriva huliganului care a aruncat cu scaunul după arbitru la meciul cu FC Botoșani!

astăzi, 09:09

Concret, în minutul 90+2 al duelului de pe stadionul Arcul de Triumf, un suporter furios al „Câinilor”, aflat în tribune, a aruncat cu un scaun spre arbitrul asistent Cos...