Un taximetrist din Botoșani a returnat o sacoșă cu 40.000 de euro unui client care o uitase în mașină

Un șofer de taxi din Botoșani i-a returnat unui client uituc o sacoșă plină cu bancnote de euro. Estimează suma lăsată din greşeală în mașină la 40 de mii de euro.  

Văzând atâţia bani, şoferul s-a străduit să-l caute pe bărbat prin tot orașul.

Constantin Ionescu este de-o viaţă șofer de taxi în Botoșani, iar de mai bine de 20 de ani găsește săptămânal obiecte de valoare, uitate de clienți în mașina lui.

Luna trecută însă, un bătrân care i-a comandat o cursă prin oraș, a uitat pe banchetă, o sacoșă plină de bani.

„M-am uitat în sacoșă să văd ce-i. Am dat cu mâna dedesupt așa, și mi s-a părut că e ciocolată. Când m-am uitat și am văzut că-i ...așa era, o legătură, un balot de euro, am anunțat dispeceratul. Era un balot de 100 de euro și dedesupt erau de 50. Dacă e o legătură așa, 40.000 de euro cred că erau", a spus Constantin Ionescu pentru ProTV.

Şoferul s-a şi speriat când a văzut atâţia bani și a plecat în căutarea bătrânului, în speranța că îl va găsi acolo unde l-a lăsat.

„Tocmai, bătrânul venise, m-au anunțat colegii mei, vezi, bătrânul te așteaptă, te caută. Vă căutați reciproc. Cum să păstrez dacă nu e al meu lucrul? Dacă ai oprit astăzi lucrul, mâine pierzi mai mult, nu? Eu așa cred!", a mai spus taximetristul.

Cu lacrimi în ochi, bătrânul i-a mulțumit că i-a returnat banii și i-a oferit ca recompensă 200 de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...