Un tânăr din Mitoc le-a prezentat polițiștilor un permis cumpărat de pe internet. Acesta s-a ales cu dosar penal

Un tânăr din Mitoc le-a prezentat polițiștilor un permis cumpărat de pe internet. Acesta s-a ales cu dosar penal

În cursul zilei de duminică, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 din Vlăsinești au oprit pentru control, pe drumul județean D.J. 294 A, un autoturism condus de un tânăr, de 26 de ani, din comuna Mitoc.

Acesta a prezentat polițiștilor un permis de conducere, însă în urma verificărilor în bazele de date s-a stabilit faptul că nu figurează ca fiind posesor de permis pentru vreo categorie de autovehicule, iar permisul pe care l-a prezentat ar fi fost achiziționat de pe internet.

Mai mult decât atât, autoturismul pe care îl conducea avea certificatul de înmatriculare suspendat, pentru netranscriere la termen, motiv pentru care a fost dispusă reținerea acestuia de către polițiști.

„În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis, uz de fals și fals material în înscrisuri oficiale”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Imagini din trecut îmbrăcate în idei de viitor în Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al Botoșaniului! (foto, video)

astăzi, 16:27
21

Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al municipiului Botoșani este unic în județul Botoșani, dar mai ales în Regiunea Moldovei prin faptul că se află în subteranul unei clădir...

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
725

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...

Femeia care își asumă competiția cu actualul și fostul primar al Botoșaniului. „Poziția de consilier local este una nașpa tare” (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
1132

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-a anunțat oficial candidatura p...