Un tânăr de 19 ani se luptă să învingă cancerul. „Vreau să trăiesc, ajutați-mă să înving cancerul”

Un tânăr de 19 ani se luptă să învingă cancerul. „Vreau să trăiesc, ajutați-mă să înving cancerul”

În plină pandemie, mai exact în vara anului 2020, un tânăr de 19 ani a simțit o umflătură în zona gâtului, care l-a pus pe gânduri. În urma analizelor și operației ulterioare, Adrian Portărescu a fost diagnosticat cu Limfom Hodgkin stadiul II A.

Potrivit președintelui Asociației „Salvează o Inimă”, Vlad Plăcintă, Adrian a început, la scurt timp, ședințele de chimioterapie. Însă, din nefericire, boala nu a intrat în remisie, ci, din contra, în iarna anului trecut medicii au depistat un alt ganglion limfatic în creștere.

„Atunci, la recomandarea specialiștilor din țară, Adrian a început să caute soluții în străinătate și așa a ajuns la Spitalul Rechts der Isar din München. Acolo a fost operat din nou, însă medicii germani i-au transmis că, după trei cure de chimioterapie, va fi necesar un transplant de măduvă osoasă. Tratamentul de care are nevoie băiatul depășește 100.000 de euro. Cu ajutorul unor oameni cu suflet mare, tânărul a reușit să strângă jumătate din sumă”, a adăugat Vlad Plăcintă.

Costul tratamentului meu este peste puterile noastre. Mai avem nevoie de ajutorul vostru să strângem restul de 54.075 de euro. Fiecare zi este importantă pentru sănătatea mea. Vă implor să mă ajutați să reușesc să înving boala! Vreau să trăiesc, ajutați-mă să înving cancerul”, spune și tânărul Adrian.

Cei care doresc să îl ajute pe Adrian pot dona în conturile deschise pe numele Asociației „Salvează o Inimă”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

La transferul bancar trebuie specificat numele persoanei, și anume Adrian Portărescu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
944

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9263

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1300

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...