Un șofer aflat aproape în comă alcoolică le-a mulțumit polițiștilor pentru oprirea în trafic

Un șofer aflat aproape în comă alcoolică le-a mulțumit polițiștilor pentru oprirea în trafic

Un bărbat de 43 de ani, din comuna Bălușeni, a reușit să uimească polițiștii rutieri. Aflat aproape în comă alcoolică, șoferul le-a mulțumit organelor de control pentru oprirea sa, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ).

Sursa citată arată că fapta s-a petrecut pe 14 iulie a.c., în zona unei stații de alimentare cu carburant de pe Bulevardul Mihai Eminescu.

„În urma testării cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. Deși în stare avansată de ebrietate, bărbatul a realizat pericolul la care s-a expus, atât pe el cât și pe ceilalți participanți la trafic și le-a mulțumit polițiștilor că l-au oprit, evitând astfel producerea unor evenimente nedorite”, precizează Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În această lună, în județul Botoșani s-au produs 37 de accidente rutiere, iar în cinci dintre cazuri conducătorii auto sunt cercetați (inclusiv) pentru infracțiunea menționată. 

 

Spune-ne opinia ta