Un nou cămin pentru bătrâni s-a deschis în Botoșani

Un nou cămin pentru bătrâni s-a deschis în Botoșani

Un nou centru rezidențial pentru bătrâni a fost deschis în Botoșani cu scopul de a asigura îngrijirea persoanelor vârstnice sau în incapacitatea de a se îngriji singure.

Centrul oferă supraveghere continuă și asistență medicală specializată dar și condiții  corespunzătoare de găzduire și hrană, recuperare și readaptare, activități de ergoterapie și de petrecere a timpului liber, asistență socială, confesională și psihologică, în funcție de nevoile individuale ale beneficiarilor.

“Oferim condiții la cele mai înalte standarde europene de calitate cu un plus de personalitate si originalitate, într-un mediu ambiant plăcut și familial menit să vă confere căldura și sentimentul de “acasă”. Într-un imobil amplasat într-o zonă plăcută, dispunând de 500 mp utili, o curte desfășurată pe 1000 mp amenajată peisagistic cu terasă, foișor, lac, șezlonguri, mese + scaune, bănci, ne propunem să oferim independență, intimitate și siguranță fiecărui rezident și totodată un mod de viață care să îi ferească de grijile specifice vârstei”, au transmis reprezentanții noului centru rezidențial situat în zona Bucovina din municipiul Botoșani.