Un copil din Botoșani a fost adus înapoi la orfelinat, după șase luni de la adopție, dintr-un motiv cel puțin bizar

Un copil din Botoșani a fost adus înapoi la orfelinat, după șase luni de la adopție, dintr-un motiv cel puțin bizar

Doi soți din Botoșani au încercat ani la rând să facă un copil. Din păcate, nu au reușit așa că au ajuns la concluzia că vor adopta. El, profesor universitar. Ea, medic. Apariția unui copil în viața unui cuplu, fie el adoptat sau nu, poate schimba radical stările părinților, dar și relația dintre aceștia, scrie redacția.ro. 

Părinții susțineau că își doreau foarte tare să-l adopte pe micuț. Astfel, au început procedurile. După depunderea dosarului și vizitele care trebuiau făcute, l-au ales pe el.

El i-a ales pe ei. Iar la scurt timp au devenit o familie cu acte în regulă. Însă, lucrurile nu au decurs așa cum se așteptau proaspeții părinți. Schimbarea priorităților nu a fost deloc ușoară pentru ei. La șase luni de la adopție, cuplul a luat o decizie radicală. 

Pe motiv că nu s-au putut acomoda cu viața de părinte, cei doi s-au prezentat la Direcția pentru Protecția Copilului, unde și-au ținut pledoaria conform cărora doreau să renunțe la micuț. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
10

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
65

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...

Premiul I obținut de un artist botoșănean la Festivalul de la Sarajevo! ”Truda de mii de ore este răsplătită” (Foto)

astăzi, 10:02
133

În perioada 25-29 aprilie 2024 se desfășoară Festivalul Internațional de Chitară de la Sarajevo, organizat de Asociația Chitariștilor din Federația Bosniei și Herțegovinei.Printre ...