Un botoșănean este cercetat pentru ucidere din culpă după ce un motociclist s-a izbit în mașina pe care o conducea și a murit!

Un botoșănean este cercetat pentru ucidere din culpă după ce un motociclist s-a izbit în mașina pe care o conducea și a murit!

Ieri, 25 august a.c., la ora 17:32, Leșe Dan-Andrei, de 25 ani, din orașul Târgu Lăpuș, jud. Maramureș, se deplasa cu motociclu marca Yamaha pe DN 17, în afara localității Vatra Dornei, din direcția Vatra Dornei spre Bistrița, iar la km 118+350 metri, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a derapat și s-a izbit frontal în autoturismul M1(microbuz), marca Mercedes Benz ce circula regulamentar din sens opus.

Microbuzul marca Mercedes Benz,  tracta remorca  BT-**-*** și era condus de Aroboaei Alexandru-Andrei de 31 ani din com. Vlădeni, jud. Botoșani.

Conducătorul motociclului a fost proiectat pe asfalt suferind leziuni corporale în zona capului.

Motociclistul Leșe Dan-Andrei a fost resuscitat de către echipajul de pe ambulanța deplasată la fața locului, dar datorită leziunilor suferite la ora 18:20 a fost declarat decesul acestuia.

Cadavrul lui Leșe Dan-Andrei a fost depus la morga Spitalului Vatra Dornei în vederea efectuării  necropsiei.

Conducătorul auto Aroboaei Alexandru – Andrei a fost  testat  cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, urmând a fi condus la Spitalul Municipal Vatra Dornei pentru recoltarea de  probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „ucidere din culpă”.

UPDATE: Conform martorilor și a unei filmări (pe care sursa o dorește nepublicată), motociclistul a intrat cu viteză într-o curbă, din această cauză ajungând pe contrasens, motiv pentru care nu a putut fi evitat imoactul frontal, timpul de frânare fiind insuficient pentru ambii conducători.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modificări privind concediile medicale, lista bolilor pentru care medicul de familie acordă direct 7 zile de concediu medical!

astăzi, 15:36
130

Medicii de familie pot acorda certificat de concediu medical pentru 7 zile calendaristice doar pentru o serie de afecțiuni, pentru un episod de boală.După cele 7 zile, în cazul acestor af...

Pompierii din Botoșani, chemați în ajutor la Salcea! De la ce a pornit focul și care au fost pagubele

astăzi, 15:15
186

Incendiul s-a manifestat cu degajări foarte mari de fum, norul de fum fiind vizibil de la mare distanță.Având în vedere intensitatea fumului negru, populația a fost avertizată pri...

O asociație din Botoșani angajează, se cer studii medii, vechime și permis categoria B!

astăzi, 14:50
376

Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante, la data de 13.05.2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă ...