Un bărbat și-a alungat concubina și pe fratele acesteia cu o drujbă, în urma unui conflict la beție

Un bărbat și-a alungat concubina și pe fratele acesteia cu o drujbă, în urma unui conflict la beție

Un bărbat de 29 de ani, din municipiul Botoșani, este anchetat de organele de cercetare penală, după ce și-a agresat concubina și pe fratele acesteia, apoi i-a urmărit cu o drujbă aflată în funcțiune. Față de acesta s-a emis un ordin de restricție, a confirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Delia Nenișcu.

Potrivit unor surse judiciare, incidentul s-a petrecut marți seară, în cartierul Tulbureni, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan. Femeia, în vârstă de 32 de ani, a fost agresată de către suspect, chemându-și fratele în ajutor. Bărbatul din urmă, în vârstă de 35 de ani, a sesizat Poliția prin apel la 112, moment în care autorul ar fi făcut uz de o drujbă pentru a-i alunga pe cei doi de pe proprietate. Forțele de intervenție au organizat un flagrant delict.

„În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie, față de suspect fiind emis un ordin de restricție provizoriu. Acesta are interdicția de a se apropia la o distanță mai mică de 200 de metri față de concubina sa, precum și de a o contacta, sub orice formă. În funcție de rezultatele cercetărilor, va fi dispusă o soluție procedurală”, a precizat Delia Nenișcu.

(fotografie generică)

 

Spune-ne opinia ta