Un bărbat care încerca să fure scule electrice dintr-o camionetă, prins de un jandarm – imagini de pe camerele video

Un bărbat a fost prins în flagrant, în noaptea de duminică spre luni, încercând să fure mai multe scule electrice dintr-o camionetă parcată în curtea unei locuințe de pe strada Viilor, din municipiul Botoșani, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ), Dan Izotov.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost prins de un jandarm în timpul liber, care și-a anunțat colegii aflați în serviciu.

„Echipajul de jandarmerie a intervenit imediat și l-a depistat pe bărbat în curtea locuinței, ascuns după cei câțiva arbori de lângă gard. După vizionarea imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere, jandarmii i-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt calificat, faptă pedepsită cu închisoare de la unu la 5 ani”, a precizat Izotov.

Bunurile sustrase, în valoare de aproximativ 2.500 de lei, au fost restituite proprietarului.

„Actele procedurale vor fi înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani, în vederea competentei soluționări”, a adăugat reprezentantul Jandarmeriei.

 

 

Spune-ne opinia ta