Un bărbat a cerut Poliției să o caute pe mama sa, deși este moartă de o lună

Un bărbat a cerut Poliției să o caute pe mama sa, deși este moartă de o lună

Un bărbat din municipiul Botoșani a fost sancționat după ce a alertat în mod nejustificat organele de poliție, pentru a reclama dispariția mamei sale, în vârstă de 81 de ani, aceasta fiind moartă de mai bine de o lună.

Poliția municipiului Botoșani a fost sesizată de către un bărbat din municipiul Botoșani, cu privire la faptul că mama sa – COPINSCHI MARIA, de 81 de ani, din municipiul Botoșani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, în ziua de 06 iulie a.c. și nu a mai revenit.

În vederea depistării femeii, polițiștii de investigații criminale au demarat activități operative specifice în cazul dispariției de persoane, semnalmentele persoanei reclamate ca dispărută fiind comunicate inclusiv mass-media.

„În urma tuturor investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în fapt, femeia este decedată din data de 30 iunie 2021 și respectiv înhumată, neexistând prin urmare niciun temei pentru sesizarea dispariției acesteia. Precizăm că în cauză nu există suspiciuni cu privire la cauza decesului femeii.

În contextul de mai sus, față de reclamant a fost dispusă măsura sancționării contravenționale pentru alertarea nejustificată a poliției, în conformitate cu prevederile Legii nr.61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, a transmis IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
102

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
26

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
59

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...