Un angajat al Direcției de Servicii Publice va protesta trei zile în fața Primăriei, „împotriva abuzurilor și nedreptăților”

Un angajat al Direcției de Servicii Publice va protesta trei zile în fața Primăriei, „împotriva abuzurilor și nedreptăților”

Un angajat al Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA) va protesta trei zile în fața Primăriei municipiului Botoșani. Acesta îl acuză pe Ovidiu Dumitraș, șeful Bazei Sportive, de agresiune fizică îndreptată asupra sa și a colegilor din subordinea celui din urmă.

Voi protesta în fața primăriei, împotriva abuzurilor și nedreptăților ce mi se aduc mie și colegilor mei de către șefii DSPSA Botoșani”, a spus Stelu Iacobiță, angajat al DSPSA Botoșani.

Bărbatul va fi prezent de marți până joi, între orele 8:00 și 10:00, în Piața Revoluției, acolo unde va încerca, susține el, să își facă dreptate.

Protestul a obținut aprobarea Primăriei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
26

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
20

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
526

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...