Un adolescent fără permis a încercat să fugă de polițiști, după ce a fost prins la volan

Un adolescent fără permis a încercat să fugă de polițiști, după ce a fost prins la volan

Un tânăr, în vârstă de 18 ani, este cercetat de polițiști, după ce a fost prins la volanul unui autoturism, deși nu deține permis de conducere, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Acesta a fost tras pe dreapta, miercuri, de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 din Hlipiceni, pe DJ 282, în localitatea Todireni. În acel moment, tânărul din Albești, coborând din autovehicul a încercat să fugă, însă a fost prins și imobilizat de oamenii legii.

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Dezbatere pe tema antreprenoriatului și a tinerilor care fug de Botoșani, organizată de PNL Botoșani! (galerie foto)

astăzi, 17:39
148

În sala „Mihai Eminescu” a Hotelului Rapsodia a avut loc, marți după-amiază, o conferință dedicată tinerilor și antreprenorilor din Botoșani. Conferința a fost moderată de ...

Târgul Liceelor la Botoșani, dedicat elevilor de clasa a VIII-a. Președinte CJE: „Totdeauna să vă urmați pasiunea și să credeți în voi” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
1205

Vineri a debutat ediția 2024 a Târgului Liceelor la Botoșani și Dorohoi. Evenimentul s-a desfășurat în două locații în același timp: în Sala de Sport a Colegiului Tehni...

Bursa locurilor de muncă la Botoșani, sute de șomeri au fost prezenți! Director AJOFM: „Sperăm să aveți un statut schimbat pe piața muncii!” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
692

Vineri dimineață, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani s-a desfășurat Bursa Locurilor de Muncă.Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru...