Tristețe fără margini. A murit Andrei, tânărul care își dorea să muncească, dar s-a îmbolnăvit

Tristețe fără margini. A murit Andrei, tânărul care își dorea să muncească, dar s-a îmbolnăvit

Andrei, tânărul de 19 ani, din satul Străteni, comuna Lozna, s-a stins pe patul de spital și a lăsat în urma sa un gol imens. Băiatul se lupta cu o boală grea, care a pus stăpânire pe organismul său, și anume tumoră malignă la creier de gradul III – IV.

Acesta a încercat din răsputeri să lupte cu boala, însă totul a fost prea târziu.

„Cu sufletul împietrit am aflat de moartea lui Andrei, care a luptat din răsputeri cu suferința. Boala l-a măcinat până a pierdut lupta. Andrei s-a stins cu ochii plini de lacrimi și privirea plină de deznădejde și durere pe un pat de spital... A lăsat în urma lui un gol imens. Singurul loc de unde nu îl va putea lua nimeni este inima noastră”, precizează Simona Elena, președintele Asociației „Simona Elena și Voluntarii”, care s-a implicat în cazul lui Andrei.

Cei care doresc să ajute familia îndurerată o pot contacta pe sora lui Andrei, Mădălina, la numărul de telefon 0764375188 sau cu președintele Asociației „Simona Elena și Voluntarii” la numărul 0757139794.

Reamintim că Andrei a fost operat la Spitalul „Bagdasar Arsenie” din București, unde a stat aproape o lună de zile să își revină după intervenția chirurgicală. Alături i-a fost și mama, care l-a vegheat zi și noapte.

După operație, în care i-a fost extirpată tumora, a rămas cu pareză stânga, tub drenaj cu valvă pentru hidrocefalie, a rămas cu dificultăți de vorbire și nu se putea deplasa deloc, fiind imobilizat la pat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unicul centru de servicii gratuite de recuperare neuromotorie din județul Botoșani intră în reabilitare! (foto, video)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
264

Centrul de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu pentru persoanele cu dizabilități din județul Botoșani intră într-un proces de reabilitare și modernizare, după ani buni ...

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
695

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
636

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...